Fri frakt över 300 kr
100 dagars pengarna tillbaka-garanti
Säker shopping med SSL
Fri frakt över 300 kr
100 dagars pengarna tillbaka-garanti
Säker shopping med SSL

Vitality Nutritionals

Garanterad kvalitet sedan 1990

Säkerhet och kvalitet spelar en avgörande roll vid valet av kosttillskott. Med våra produktlinjer Vitality Nutritionals och NutraSport kan vi garantera dig högsta möjliga kvalitetsstandard.

Endast de bästa ingredienserna för din hälsa och vitalitet

Alla ingredienser som används kontrolleras noggrant med hjälp av den senaste tekniken. Ett analyscertifikat garanterar innehållet av de aktiva ingredienserna, dess exakta sammansättning, råvarans renhet och sterilitet.

Framför allt är man noga med att se till att den inte innehåller skadliga ämnen som bekämpningsmedel, bly, kvicksilver, bakterier, svamp eller andra skadliga ämnen. Ingredienserna kommer från tillverkare som är de bästa inom sitt område. Detta är det enda sättet att garantera en jämn och hög kvalitet.

Kvalitetssäkring som du kan lita på

Kosttillskott används för att förse kroppen med vissa näringsämnen eller vitala ämnen. Det är därför viktigt att de viktiga aktiva ingredienserna faktiskt ingår i en standardiserad, garanterad mängd. Användningen av högkvalitativa råvaror är den viktigaste skillnaden mellan produkter av värdefull kvalitet och varor av lägre kvalitet.

Effektiv sammansättning baserad på de senaste rönen inom näringsvetenskapen.

Kosttillskott kan bara utveckla sin fulla effekt om de vitala ämnen som de innehåller finns i tillräckliga doser, men framför allt i förnuftiga kombinationer. Detta skapar en synergieffekt mellan ingredienserna som optimerar produktens effekt.

Därför utvecklas våra produkter när det gäller dosering och sammansättning i enlighet med den senaste vetenskapliga forskningen och resultaten från näringsvetenskap och medicin. Detta innebär att du får tillgång till innovativa kosttillskott som är exakt anpassade till ett visst verksamhetsområde.

Optimal doseringsform

För de flesta kosttillskott, som ska doseras exakt, är kapslar det optimala sättet att ta dem (doseringsform). På så sätt undviker man också den ofta obehagliga smaken av de enskilda ingredienserna.

Till skillnad från tabletter är kapslar endast löst fyllda med pulver och behöver inte pressas under högt tryck och med hjälp av hjälpmaterial. Kapslarna löses upp helt i magen inom några minuter och garanterar därmed ett optimalt upptag av de vitala ämnena.

Därför används rent växtbaserade kapslar av cellulosa i de flesta av våra produkter. Vi använder inte vanliga kapslar utan så kallade VCaps™ - växtbaserade kapslar som löses upp särskilt snabbt och därmed ger en snabbare biotillgänglighet. Alla andra kapslar, för vilka detta inte är möjligt, tillverkas av garanterat BSE-fritt gelatin.

Produktion i certifierade företag ger trygghet

Kvalificerade nutritionister, apotekare och livsmedelsingenjörer deltar i utvecklingen och produktionen av NutraSports produktlinje. Produkterna tillverkas i testade, certifierade fabriker i Tyskland, Österrike, Holland, Norge och USA enligt de strängaste hygieniska riktlinjerna.

För att garantera absolut renlighet rengörs alla maskiner noggrant före varje produktion. Dessutom är inte heller kontaminering med prohormoner under produktionen möjlig, eftersom inga av våra producenter tillverkar produkter som innehåller prohormoner. Regelbundna kvalitets- och viktkontroller utförs under produktionen och registreras noggrant.

Fullständiga uppgifter om alla ingredienser och aktiva substanser

Alla ingredienser och aktiva substanser som används anges fullständigt på etiketten. Det finns inga dolda ingredienser som du kan vara allergisk mot eller som du kan avvisa av personliga skäl, vilket är fallet med vegetarianer. Detta innebär att du är fullt informerad och själv kan avgöra vilka kosttillskott som är bäst för dig.

Garanterat säkert och fritt från biverkningar

De produkter som vi erbjuder är vitala substanser för kosttillskott och inte läkemedel. På grund av deras naturliga eller nästan naturliga sammansättning är de helt säkra i den rekommenderade doseringen och det finns inga biverkningar, vilket ofta kan vara fallet med läkemedel. Därför behöver du inte gå till doktorn och du behöver inget recept för att använda våra vitalsubstansprodukter.

Fritt från föroreningar

Det är självklart att alla våra produkter måste vara fria från orenheter och skadliga ämnen. För att garantera detta väljer vi våra leverantörer enligt strikta kriterier och låter regelbundet testa råvaror och produkter.

Högsta kvalitetsstandard

Som du ser är det många faktorer som avgör kvaliteten på kosttillskott. Eftersom vi bara accepterar högsta möjliga kvalitetsstandard inom varje område, hittar du ett stort urval av högkvalitativa produkter här.

För oss betyder kvalitet:

1. Råvaror av hög kvalitet

2. Effektiv sammansättning

3. Produktion i certifierade företag

4. Optimal doseringsform

5. Fullständig förteckning över ingredienser

6. Fritt från föroreningar

7. Säkert och fritt från biverkningar

Andra kategorier du kanske gillar

Nyligen sett av dig