Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

Avbeställning, returer och byten

Ändring eller avbeställning

Det är inte möjligt att ändra en beställning. I det här fallet kan du avbryta din beställning och skapa en ny beställning.

Om du vill avbryta en beställning loggar du in på ditt kundkonto. Öppna den beställning du vill avbryta genom att klicka på knappen Visa beställning och klicka på länken Avbryt beställning. Om betalningen redan har behandlats kommer vi att återbetala beställningssumman inom några arbetsdagar.

Om beställningen redan har skickats är det inte möjligt att avbryta beställningen. Ta inte emot paketet och meddela budfirman att paketet ska returneras omedelbart. Efter att ha tagit emot returen återbetalar vi beställningssumman inom 7 arbetsdagar, om betalningen redan har behandlats.

Meddela oss per telefon eller per e-post, så att vi vet att din beställning kommer att returneras till oss. Meddela oss ditt beställningsnummer när du skickar ett e-postmeddelande, så att vi kan behandla din begäran så snabbt som möjligt.

Returer och byten

Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera varan utan några frågor inom 100 dagar efter leverans och få full återbetalning. I vilket fall som helst står vi för returfrakten. Efter att ha tagit emot returen återbetalar vi köpesumman inom 7 dagar. Fraktkostnader återbetalas inte.

Om du vill returnera produkter, vänligen kontakta oss via e-post eller telefon.

Felaktiga eller skadade artiklar

Om vi har gjort ett misstag och du inte har fått de varor du beställt eller om de varor du har fått är skadade, vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.

Fyll i returformuläret som vi skickar till dig via e-post och skicka tillbaka det till oss tillsammans med dina returartiklar, omsorgsfullt förpackade. När du har mottagit utbytet eller ersättningsförsändelsen måste du returnera den ursprungliga försändelsen inom 30 dagar. Vi står för returfrakten och risken för returförsändelsen.

Skador vid transport

Om du får ett skadat paket ska du genast reklamera det till budfirman och vägra att ta emot paketet. Kontakta oss också så skickar vi dig ersättning för de skadade föremålen utan kostnad.


Dina fördelar

 • FRI FRAKT

  för beställningar över 300 kronor
 • 100 DAGARS ÖPPET KÖP

  om du inte är nöjd
 • SPARA UPP TILL 20 %

  med våra volymrabatter och 5% varukorgsbonus
 • ENKEL BETALNING

  Klarna, Kreditkort, Trustly