Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

SOMMARREA! Få upp till 25% rabatt! Se alla erbjudanden här

Villkor

Villkor för användning

Välkommen till VitaminExpress. Om du besöker eller handlar på VitaminExpress godkänner du följande villkor. De gäller för alla beställningar som görs på vår webbplats, via telefon och e-post. Genom att acceptera din beställning upprättas ett avtal mellan dig och VitaminExpress. Andra användningsvillkor är inte giltiga om de inte har avtalats skriftligen.

Handla säkert med SSL

Användningen av SSL på hela vår webbplats garanterar maximal säkerhet när du handlar. Före överföringen krypteras dina personuppgifter med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) av vår programvara med upp till 2048 bitar, vilket ger en extremt hög säkerhetsnivå. Därför kan informationen inte läsas av obehöriga när den överförs online. De uppgifter du anger omvandlas till en oläslig kod som kan överföras på ett säkert sätt.

Dataskydd

Vi tar skyddet av dina personuppgifter på stort allvar, behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och hanterar dem i enlighet med de lagstadgade dataskyddsbestämmelserna. Personuppgifter kan användas som information för att identifiera och kontakta en person.

Vi tar emot och arkiverar dina personuppgifter när du kontaktar oss, fyller i formulär, aktivt besöker vår webbplats, handlar på vår webbplats, registrerar dig för vårt elektroniska nyhetsbrev eller skriver en produkt- eller butiksrecension.

Vi samlar in och lagrar dessa personuppgifter eftersom de behövs för att besvara dina frågor, för att ge dig information och för att korrekt behandla dina beställningar. Dessutom använder vi dessa uppgifter för att kunna erbjuda en shoppingupplevelse som är skräddarsydd så perfekt som möjligt för dina intressen. Här hittar du mer information om Dataskydd hos VitaminExpress.

Beställningsprocess och leverans

Du kan göra en beställning

 1. genom att handla på vår webbplats
 2. genom att skicka en detaljerad beställning via e-post
 3. per telefon, från måndag till fredag kl. 8.00 till 16.30 CET.

Vi skickar en orderbekräftelse via e-post när vi har mottagit din beställning. Så snart din beställning har skickats kommer vi att informera dig om det genom att skicka en leveransbekräftelse via e-post. I det osannolika fallet att en av våra leverantörer inte kan leverera de varor du beställt kan VitaminExpress frånträda avtalet. Du kommer omedelbart att informeras via e-post om att vi inte kan leverera de varor som du har beställt.

Betalningsalternativ

Beroende på leveransland erbjuder vi olika betalningsalternativ. Här hittar du mer information om Betalningsalternativ.

Leveranstid och fraktkostnader

Vi strävar efter att alltid ha alla produkter som erbjuds på vår webbplats i lager för dig. Om en artikel inte skulle vara tillgänglig kommer vi dock att meddela dig omgående via e-post. I vilket fall som helst kommer din beställning att skickas så snabbt som möjligt. Här hittar du mer information om Leveranstider och fraktkostnader.

Tullavgifter

Om du gör en beställning hos oss och får produkterna skickade till ett land utanför EU kan tullar och skatter tillkomma. Sådana avgifter tas ut så snart paketet anländer till sin destination. Det är ditt ansvar att betala alla extra avgifter som uppstår under tullklareringsprocessen, eftersom vi inte har någon kontroll över dessa avgifter. Dessutom varierar tullbestämmelserna mycket från land till land. Kontakta ditt lokala tullkontor för att få mer detaljerad information innan du gör en beställning.

Tänk på att du kommer att betraktas som importör för sådana försändelser och måste följa alla lagar och förordningar i det land dit du importerar de beställda produkterna. Dessutom kan tulltjänstemännen öppna leveranser vid gränsövergångarna. För mer information, kontakta ditt lokala tullkontor.

Byte och returer

Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera varan, utan att ställa några frågor, inom 100 dagar efter leverans för full återbetalning. Returtiden börjar efter att du har fått varan.

Viktigt: Returer utan föregående meddelande accepteras inte. Kontakta oss därför via e-post eller telefon, så berättar vi hur du returnerar produkterna.

Efter att ha tagit emot returpaketet återbetalar vi köpeskillingen inom 7 dagar eller byter ut produkterna på begäran. Fraktkostnader eller efterleveransavgifter kan inte återbetalas.

OBS: Vid prenumeration är nästa försändelse identisk med den första försändelsen och det är därför ingen ångerrätt på de försändelser du mottar efter den första leveransen i en prenumeration.

Utbyte av trasiga eller felaktiga artiklar

Om vi har gjort ett misstag och du inte har fått de varor du har beställt eller om de varor du har fått är skadade, vänligen ring oss eller skriv ett mejl till oss. När du har mottagit utbytet eller ersättningsförsändelsen måste du returnera den ursprungliga försändelsen inom 30 dagar. Fyll bara i den medföljande returblanketten och skicka tillbaka den till oss tillsammans med varorna noggrant förpackade. I vilket fall som helst står vi för kostnaden och risken för returförsändelsen.

Skador vid transport

Transportrisken täcks av Vitamin Express. Om du får ett skadat paket ska du genast lämna in ett klagomål till budbäraren och vägra att ta emot paketet. Kontakta oss också så skickar vi dig kostnadsfritt en ersättning för de skadade artiklarna.

Villkorad försäljning

Alla varor som levereras till dig förblir VitaminExpress egendom tills de är helt betalda.

Återkallelse

Du har möjlighet att återkalla din beställning i vilket textformat som helst (t.ex. e-post, brev) inom 14 dagar efter det att du har lagt in din beställning utan att du behöver uppge någon anledning till att du ångrar dig. I händelse av en effektiv återkallelse måste varje part återlämna den försändelse/betalning som den har mottagit.

Begränsning av ansvar

Alla produkter som erbjuds på denna webbplats är kosttillskott. Det är dock viktigt att använda det på ett ansvarsfullt sätt för att förhindra biverkningar, särskilt när det gäller att följa det rekommenderade intaget och den rekommenderade dosen. Dessutom måste man ta hänsyn till kända inkompatibiliteter med vissa ingredienser innan man tar produkten.

Livsmedelstillskott är avsedda att komplettera den vanliga kosten med näringsämnen eller andra ämnen som har en näringsmässig eller fysiologisk effekt. De är avsedda att intas i form av piller, kapslar, tabletter, pulver, vätska eller liknande former och ger en viss dos av de aktiva ingredienserna.

Kosttillskott är inte en ersättning för ett varierat och balanserat livsmedelsintag och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen av ett kosttillskott har inga biverkningar hos friska vuxna. Om du lider av en sjukdom bör du diskutera användningen av kosttillskott med din läkare. Kosttillskott bör alltid förvaras utom räckhåll för små barn.

Du bör inte använda informationen på denna webbplats för att diagnostisera eller behandla något hälsoproblem eller som ersättning för mediciner eller andra behandlingar som föreskrivs av din läkare eller vårdgivare. Du bör rådgöra med en läkare eller sjukvårdspersonal innan du påbörjar något kost-, motions- eller kompletteringsprogram, innan du tar någon medicin eller något kosttillskott, eller om du har eller misstänker att du kan ha ett hälsoproblem.

Det enda syftet med informationen på denna webbplats är att beskriva kosttillskottens näringsmässiga eller fysiologiska särdrag. Våra beskrivningar och annan produktinformation tillhandahålls inte i syfte att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar eller hälsotillstånd. Den här informationen är under inga omständigheter avsedd att ersätta rekommendationer eller behandlingar från en läkare eller att diagnostisera eller behandla någon sjukdom.

Om du vill behandla en viss sjukdom, tar vissa mediciner, har hälsoproblem, äter en särskild diet, är gravid eller ammar ett barn, rådfråga din läkare innan du använder en produkt baserad på den information som tillhandahålls på den här webbplatsen. Vi rekommenderar att du väljer en läkare som har välgrundade kunskaper om kosttillskott, eftersom endast en sådan expert kan ge kompetenta insikter och bedöma eventuella biverkningar eller interaktioner med andra mediciner eller kosttillskott.

All produktinformation på denna webbplats tillhandahålls endast i syfte att dela med sig av information. Därför rekommenderar vi att du inte enbart förlitar dig på den information som presenteras på vår webbplats och att du noggrant läser etiketterna, varningarna och instruktionerna innan du använder eller administrerar kosttillskotten.

VitaminExpress kan inte hållas ansvarig om felaktig användning av de produkter som erbjuds på denna webbplats skulle leda till biverkningar eller hälsoskador. VitaminExpress ansvarar inte heller för uttalanden, löften eller felaktig produktinformation eller rekommendationer om kosttillskott från de olika produkttillverkarna.

VitaminExpress ansvarar inte för stavfel eller ändringar i produkternas sammansättning. Även om noggrann forskning har utförts före publiceringen av informationen på vår webbplats ger VitaminExpress inga garantier för att informationen på webbplatsen är fullständig eller att den överensstämmer med den senaste kunskapsläget.

Force Majeure

Om vi är förhindrade att uppfylla de skyldigheter som följer av ett köpeavtal på grund av force majeure eller omständigheter utanför vår kontroll kan VitaminExpress inte hållas ansvarig.

Upphovsrätt

Inga texter eller bilder från webbplatsen får kopieras eller reproduceras (inklusive tryckt i papperskopia) utan föregående skriftligt medgivande från VitaminExpress. Användaren får skriva ut delar av webbplatsen i papperskopia endast i syfte att göra en beställning hos VitaminExpress. VitaminExpress tar inget ansvar för felaktigheter i ord eller bild eller typografiska fel. Alla rättigheter förbehållna. Innehållet är Copyright © från 1998.


Dina fördelar
 • FRI FRAKT
  för beställningar över 300 kronor
 • 100 DAGARS ÖPPET KÖP
  om du inte är nöjd
 • SPARA UPP TILL 20 %
  med våra volymrabatter och 5% varukorgsbonus
 • ENKEL BETALNING
  Klarna, Kreditkort, Trustly

Villkor


Villkor för användning

Välkommen till VitaminExpress. Om du besöker eller handlar på VitaminExpress godkänner du följande villkor. De gäller för alla beställningar som görs på vår webbplats, via telefon och e-post. Genom att acceptera din beställning upprättas ett avtal mellan dig och VitaminExpress. Andra användningsvillkor är inte giltiga om de inte har avtalats skriftligen.

Handla säkert med SSL

Användningen av SSL på hela vår webbplats garanterar maximal säkerhet när du handlar. Före överföringen krypteras dina personuppgifter med SSL-kryptering (Secure Socket Layer) av vår programvara med upp till 2048 bitar, vilket ger en extremt hög säkerhetsnivå. Därför kan informationen inte läsas av obehöriga när den överförs online. De uppgifter du anger omvandlas till en oläslig kod som kan överföras på ett säkert sätt.

Dataskydd

Vi tar skyddet av dina personuppgifter på stort allvar, behandlar dina personuppgifter konfidentiellt och hanterar dem i enlighet med de lagstadgade dataskyddsbestämmelserna. Personuppgifter kan användas som information för att identifiera och kontakta en person.

Vi tar emot och arkiverar dina personuppgifter när du kontaktar oss, fyller i formulär, aktivt besöker vår webbplats, handlar på vår webbplats, registrerar dig för vårt elektroniska nyhetsbrev eller skriver en produkt- eller butiksrecension.

Vi samlar in och lagrar dessa personuppgifter eftersom de behövs för att besvara dina frågor, för att ge dig information och för att korrekt behandla dina beställningar. Dessutom använder vi dessa uppgifter för att kunna erbjuda en shoppingupplevelse som är skräddarsydd så perfekt som möjligt för dina intressen. Här hittar du mer information om Dataskydd hos VitaminExpress.

Beställningsprocess och leverans

Du kan göra en beställning

 1. genom att handla på vår webbplats
 2. genom att skicka en detaljerad beställning via e-post
 3. per telefon, från måndag till fredag kl. 8.00 till 16.30 CET.

Vi skickar en orderbekräftelse via e-post när vi har mottagit din beställning. Så snart din beställning har skickats kommer vi att informera dig om det genom att skicka en leveransbekräftelse via e-post. I det osannolika fallet att en av våra leverantörer inte kan leverera de varor du beställt kan VitaminExpress frånträda avtalet. Du kommer omedelbart att informeras via e-post om att vi inte kan leverera de varor som du har beställt.

Betalningsalternativ

Beroende på leveransland erbjuder vi olika betalningsalternativ. Här hittar du mer information om Betalningsalternativ.

Leveranstid och fraktkostnader

Vi strävar efter att alltid ha alla produkter som erbjuds på vår webbplats i lager för dig. Om en artikel inte skulle vara tillgänglig kommer vi dock att meddela dig omgående via e-post. I vilket fall som helst kommer din beställning att skickas så snabbt som möjligt. Här hittar du mer information om Leveranstider och fraktkostnader.

Tullavgifter

Om du gör en beställning hos oss och får produkterna skickade till ett land utanför EU kan tullar och skatter tillkomma. Sådana avgifter tas ut så snart paketet anländer till sin destination. Det är ditt ansvar att betala alla extra avgifter som uppstår under tullklareringsprocessen, eftersom vi inte har någon kontroll över dessa avgifter. Dessutom varierar tullbestämmelserna mycket från land till land. Kontakta ditt lokala tullkontor för att få mer detaljerad information innan du gör en beställning.

Tänk på att du kommer att betraktas som importör för sådana försändelser och måste följa alla lagar och förordningar i det land dit du importerar de beställda produkterna. Dessutom kan tulltjänstemännen öppna leveranser vid gränsövergångarna. För mer information, kontakta ditt lokala tullkontor.

Byte och returer

Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du returnera varan, utan att ställa några frågor, inom 100 dagar efter leverans för full återbetalning. Returtiden börjar efter att du har fått varan.

Viktigt: Returer utan föregående meddelande accepteras inte. Kontakta oss därför via e-post eller telefon, så berättar vi hur du returnerar produkterna.

Efter att ha tagit emot returpaketet återbetalar vi köpeskillingen inom 7 dagar eller byter ut produkterna på begäran. Fraktkostnader eller efterleveransavgifter kan inte återbetalas.

OBS: Vid prenumeration är nästa försändelse identisk med den första försändelsen och det är därför ingen ångerrätt på de försändelser du mottar efter den första leveransen i en prenumeration.

Utbyte av trasiga eller felaktiga artiklar

Om vi har gjort ett misstag och du inte har fått de varor du har beställt eller om de varor du har fått är skadade, vänligen ring oss eller skriv ett mejl till oss. När du har mottagit utbytet eller ersättningsförsändelsen måste du returnera den ursprungliga försändelsen inom 30 dagar. Fyll bara i den medföljande returblanketten och skicka tillbaka den till oss tillsammans med varorna noggrant förpackade. I vilket fall som helst står vi för kostnaden och risken för returförsändelsen.

Skador vid transport

Transportrisken täcks av Vitamin Express. Om du får ett skadat paket ska du genast lämna in ett klagomål till budbäraren och vägra att ta emot paketet. Kontakta oss också så skickar vi dig kostnadsfritt en ersättning för de skadade artiklarna.

Villkorad försäljning

Alla varor som levereras till dig förblir VitaminExpress egendom tills de är helt betalda.

Återkallelse

Du har möjlighet att återkalla din beställning i vilket textformat som helst (t.ex. e-post, brev) inom 14 dagar efter det att du har lagt in din beställning utan att du behöver uppge någon anledning till att du ångrar dig. I händelse av en effektiv återkallelse måste varje part återlämna den försändelse/betalning som den har mottagit.

Begränsning av ansvar

Alla produkter som erbjuds på denna webbplats är kosttillskott. Det är dock viktigt att använda det på ett ansvarsfullt sätt för att förhindra biverkningar, särskilt när det gäller att följa det rekommenderade intaget och den rekommenderade dosen. Dessutom måste man ta hänsyn till kända inkompatibiliteter med vissa ingredienser innan man tar produkten.

Livsmedelstillskott är avsedda att komplettera den vanliga kosten med näringsämnen eller andra ämnen som har en näringsmässig eller fysiologisk effekt. De är avsedda att intas i form av piller, kapslar, tabletter, pulver, vätska eller liknande former och ger en viss dos av de aktiva ingredienserna.

Kosttillskott är inte en ersättning för ett varierat och balanserat livsmedelsintag och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen av ett kosttillskott har inga biverkningar hos friska vuxna. Om du lider av en sjukdom bör du diskutera användningen av kosttillskott med din läkare. Kosttillskott bör alltid förvaras utom räckhåll för små barn.

Du bör inte använda informationen på denna webbplats för att diagnostisera eller behandla något hälsoproblem eller som ersättning för mediciner eller andra behandlingar som föreskrivs av din läkare eller vårdgivare. Du bör rådgöra med en läkare eller sjukvårdspersonal innan du påbörjar något kost-, motions- eller kompletteringsprogram, innan du tar någon medicin eller något kosttillskott, eller om du har eller misstänker att du kan ha ett hälsoproblem.

Det enda syftet med informationen på denna webbplats är att beskriva kosttillskottens näringsmässiga eller fysiologiska särdrag. Våra beskrivningar och annan produktinformation tillhandahålls inte i syfte att diagnostisera, behandla, bota eller förebygga sjukdomar eller hälsotillstånd. Den här informationen är under inga omständigheter avsedd att ersätta rekommendationer eller behandlingar från en läkare eller att diagnostisera eller behandla någon sjukdom.

Om du vill behandla en viss sjukdom, tar vissa mediciner, har hälsoproblem, äter en särskild diet, är gravid eller ammar ett barn, rådfråga din läkare innan du använder en produkt baserad på den information som tillhandahålls på den här webbplatsen. Vi rekommenderar att du väljer en läkare som har välgrundade kunskaper om kosttillskott, eftersom endast en sådan expert kan ge kompetenta insikter och bedöma eventuella biverkningar eller interaktioner med andra mediciner eller kosttillskott.

All produktinformation på denna webbplats tillhandahålls endast i syfte att dela med sig av information. Därför rekommenderar vi att du inte enbart förlitar dig på den information som presenteras på vår webbplats och att du noggrant läser etiketterna, varningarna och instruktionerna innan du använder eller administrerar kosttillskotten.

VitaminExpress kan inte hållas ansvarig om felaktig användning av de produkter som erbjuds på denna webbplats skulle leda till biverkningar eller hälsoskador. VitaminExpress ansvarar inte heller för uttalanden, löften eller felaktig produktinformation eller rekommendationer om kosttillskott från de olika produkttillverkarna.

VitaminExpress ansvarar inte för stavfel eller ändringar i produkternas sammansättning. Även om noggrann forskning har utförts före publiceringen av informationen på vår webbplats ger VitaminExpress inga garantier för att informationen på webbplatsen är fullständig eller att den överensstämmer med den senaste kunskapsläget.

Force Majeure

Om vi är förhindrade att uppfylla de skyldigheter som följer av ett köpeavtal på grund av force majeure eller omständigheter utanför vår kontroll kan VitaminExpress inte hållas ansvarig.

Upphovsrätt

Inga texter eller bilder från webbplatsen får kopieras eller reproduceras (inklusive tryckt i papperskopia) utan föregående skriftligt medgivande från VitaminExpress. Användaren får skriva ut delar av webbplatsen i papperskopia endast i syfte att göra en beställning hos VitaminExpress. VitaminExpress tar inget ansvar för felaktigheter i ord eller bild eller typografiska fel. Alla rättigheter förbehållna. Innehållet är Copyright © från 1998.