Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

SOMMARREA! Få upp till 25% rabatt! Se alla erbjudanden här

Artiklar

dame-med-feriemage-sommer.jpeg
5 saker att tänka på för att undvika semestermage
11 juni 2024

Semestermage, turistmage, oavsett vad vi kallar det så är det en riktig plåga. Det är aldrig roligt att tillbringa den tid du egentligen skulle njuta av med en upprörd mage. Men visste du att du med 5 enkla tips kan undvika att tillbringa semestern på toaletten?

Läs mer
kollagen-tilskudd.jpeg
5 saker du kanske inte visste om kollagen?
26 apr. 2024

Kollagen finns naturligt i våra kroppar. Både i vår hud, leder, senor och blodkärlsväggar. Kollagenet ser bland annat till att huden håller sig fast och ung. När kollagenet försvinner blir huden lösare och vi får mer synliga linjer och rynkor. Det är därför många väljer att fylla på med extra kollagentillskott.

Läs mer
Kollagen för huden
Visste du detta om collagen?
26 apr. 2024

Collagen är din snabbaste väg till hudvård från insidan.
⁠⁠Den naturliga produktionen av kollagen i kroppen minskar med åldern. Detta visar sig genom att fina linjer och rynkor blir mer synliga. Den ungdomliga lystern försvinner och huden ser mer slapp och torr ut.

Läs mer
Walkingblog.jpeg
Vägen till 10 000 steg: Vi ger dig 7 enkla tips
24 apr. 2024

I dagens samhälle finns det alltför många människor som har ett stillasittande beteende. Speciellt om man har ett stillasittande arbete, som till exempel ett kontorsjobb. Olika studier har därför visat att sittande har blivit den nya rökningen. Rådet är därför att gå minst 10 000 steg per dag. Varifrån kommer denna siffra? Och hur ska du göra för att nå upp till de 10 000 stegen varje dag? Vi hjälper dig att komma upp på fötterna och ut i naturen med våra 7 enkla tips!

Läs mer
bigstock-Sun-tanning--112259486 (1).jpg
Vacker solbrun färg
1 apr. 2024

Planerar du att åka på solsemester snart och funderar på hur du ska få en solbränna så snabbt som möjligt? Eller kanske du bara vill ha en jämn, varaktig och djup solbränna. Då är det här tipsen för dig!

Läs mer
ledd og muskler artikkel.png
Leder: Allt du behöver veta
13 mars 2024

I våra kroppars komplicerade mekanismer spelar lederna en oersättlig roll och fungerar som essentiella gångjärn som ger oss rörelsefrihet. De underlättar så enkla handlingar som att gå och så komplexa som att dansa, vilket gör att vi kan böja, vrida och utföra alla våra dagliga rörelser med lätthet. Att förstå ledernas funktion och hur man upprätthåller deras hälsa är avgörande för att säkerställa optimal rörlighet och välbefinnande.

Läs mer
Magnesium1.jpeg
Magnesium: Varför är det viktigt?
5 mars 2024

Magnesium är inte bara en vanlig mineral - det är nyckeln till över 300 viktiga processer i vår kropp. Från att stödja muskelfunktionen till att öka energinivåerna spelar magnesium en oumbärlig roll för hur våra kroppar fungerar. Men vad betyder egentligen dessa "enzymatiska processer" för dig? Tänk på dem som kroppens inre maskineri som förvandlar mat till bränsle. Låt oss dyka djupare ner i magnesiumets mystiska värld och ta reda på varför det är så viktigt för kroppen.

Läs mer
AdobeStock_698129742.jpeg
Multivitamin: 5 enkla tips
21 feb. 2024

Det är inte alltid lätt att få i sig nödvändiga näringsämnen och mineraler enbart genom kosten. Vissa eldsjälar lyckas bra, men för resten av oss kan det vara en bra idé att komplettera med multivitaminer för att säkerställa att kroppen får i sig de viktiga näringsämnena. Läs våra 5 enkla tips om vad du ska tänka på när du väljer ett kosttillskott som uppfyller dina behov.

Läs mer
IBS mage kvinne.png
5 enkla tips för att hantera irritabel tarm (IBS)
22 jan. 2024

Att leva med irritabel tarm (IBS) är en pågående utmaning som kan leda till frustration, utmattning och känslomässig påfrestning, vilket ibland hindrar dagliga uppgifter. Effektiv hantering av symtom kräver förberedelse. Med rätt planering och medvetenhet kan du minska obehag och begränsa symtom som påverkar dina dagliga aktiviteter.

Läs mer
kvinne-med-ibs-holder-magen-har-ubehag.png
IBS: 5 orsaker
19 jan. 2024

Varje person med IBS har en unik erfarenhet och triggers, vilket gör det utmanande att definiera en behandlingsmetod utifrån diagnosen. Det är inte alltid lätt att hitta information, så vi har gjort jobbet åt dig, så att du enkelt kan få gedigen insikt i tillståndet.

Läs mer
Håndter-stress-i-hverdagen.jpeg
Att hantera stress: 3 enkla tips
7 dec. 2023

I en hektisk vardag upplever vi alla stress av och till. Arbete, studier, deadlines, familj, sport och socialt liv kan leda till en känsla av trötthet och utmattning. För att uppnå ett hälsosamt och stressfritt liv är det avgörande att avsätta tid för att faktiskt vila och koppla av. Detta ger kroppen en möjlighet att återhämta sig efter längre perioder av stress. Läs vidare och lär dig tre enkla tips för att hantera stress så bra som möjligt.

Läs mer
prostatenight.jpeg
10 tecken på att du har en större prostata än du borde ha
29 okt. 2023

Urineringsproblem är vanliga bland män över 60 år på grund av åldersrelaterade förändringar i prostatakörteln. Detta tillstånd, känt som godartad prostataförstoring, påverkar upp till hälften av männen i denna åldersgrupp. Att känna igen tecknen och söka behandling är viktigt. Här går vi igenom 10 vanliga tecken på sådana problem.

Läs mer