Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

Artiklar

Kosttilskudd.jpg

Nyttig information om kosttillskott

15 sep. 2023

Många tar kosttillskott dagligen, och därför kan det vara bra att veta rätt tidpunkt att ta detta kosttillskott. Vissa kosttillskott bör tas i samband med måltid, medan andra fungerar bättre vid en annan tidpunkt. Och vilka näringsämnen kan du tryggt kombinera med varandra? I den här artikeln ger vi dig nyttig information.

Det finns en rad rekommendationer som kan hjälpa dig med att ta kosttillskott. Vi förklarar intaget av vitaminer, mineraler och andra näringsämnen.

Läs mer
AdobeStock_173160913 (1).jpeg

Omega-3: Havets hjälte för ditt hjärta, hjärna och immunförsvar

30 aug. 2023

Omega-3-fettsyror beskrivs ofta som små mirakel. De finns naturligt i en mängd olika livsmedel och kosttillskott, och deras fantastiska hälsofördelar kan stödja din livskvalitet på flera sätt. I det här blogginlägget kommer vi att utforska varför Omega-3 är viktigt för din kropp och hur det kan vara nyckeln till en hälsosammare och mer tillfredsställande livsstil. Så låt oss dyka djupare ner i havet av Omega-3 och upptäcka de många fördelarna som detta näringsämne har att bjuda på!

Läs mer
magnesium.jpeg

Magnesium: Topp 5 livsmedel

21 aug. 2023

Vitaminer, mineraler och spårämnen utgör grunden för vår allmänna hälsa. Brist på dessa viktiga näringsämnen kan leda till ett antal allvarliga hälsoproblem.

Det kan ofta vara en utmaning att få i sig tillräckliga mängder vitaminer och mineraler endast genom den dagliga kosten. Som ett resultat av detta rekommenderar ett ökande antal nutritionister att inkludera en multivitamin- och mineralkapsel av hög kvalitet som en daglig rutin.

Ett mineral som förtjänar särskild uppmärksamhet i detta sammanhang är magnesium. Magnesium är ett av de viktigaste mineralerna för kroppens funktion, eftersom det spelar en avgörande roll i över 300 biokemiska reaktioner. Detta mineral är involverat i regleringen av nervfunktion, muskelkontraktion, proteinsyntes och benhälsa.

Brist på magnesium kan resultera i symtom som muskelspänningar, lindriga kramper, nedsatt immunförsvar och minskade energinivåer. Det kan också påverka det kardiovaskulära systemet negativt. Med tanke på vikten av magnesium kan det vara svårt att täcka det dagliga behovet enbart genom kosten, särskilt för dem med specifika kostrestriktioner.

Läs mer
vitamin d_.jpg

D-vitamin: Livsviktigt för hälsan

17 juni 2022

D-vitamin ger friska ben och finns med i en rad olika metaboliska processer i människokroppen. Till skillnad från alla andra vitaminer kan behovet inte tillgodoses enbart genom näring, och brist på vitaminet kan orsaka allvarliga sjukdomar. En tillräcklig tillförsel av D-vitamin är därför viktig.

Läs mer
vitaminer.jpg

Vitaminer - Grunden för vår hälsa

10 juni 2022

Vitaminer och mineraler är grunden för vår hälsa. Brist kan leda till en mängd olika besvär.

Det är ofta svårt att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler genom den dagliga kosten. Därför rekommenderar fler och fler näringsexperter att du tar en bra multivitamin- och mineralkapsel varje dag.

Alla vet att vitaminer är livsviktiga och därför viktiga för vår hälsa. Effekterna av varje enskilt vitamin i kroppen är okända för många.

Därför ger vi dig här en översikt över de viktigaste vitala ämnena och deras naturliga källor i detalj. När du läser igenom den kommer du att se hur mycket vitaminer, mineraler och spårämnen påverkar vårt välbefinnande, utseende och vitalitet.

Läs mer

Nyligen sett av dig