Fri frakt över 300 kr
100 dagars pengarna tillbaka-garanti
Säker shopping med SSL
Fri frakt över 300 kr
100 dagars pengarna tillbaka-garanti
Säker shopping med SSL

VitaminExpress Vitamin Shop

Hälsa är inte allt, men utan hälsa är allting ingenting.

Vitaminer är naturens mirakel. De är nödvändiga för alla kroppsfunktioner. Om du vill hålla dig frisk och i form bör du vara uppmärksam på ett tillräckligt intag av vitaminer. Det extra intaget av vitaminer och andra näringsämnen bidrar till att se till att du inte får brist på viktiga näringsämnen. Därför tar miljontals människor kosttillskott varje dag. Lämna inte din vitalitet och hälsa åt slumpen. Fyll på vitaminer och andra viktiga näringsämnen.

100 % nöjdhet garanterad

VitaminExpress är en av de ledande vitaminbutikerna online för högkvalitativa kosttillskott och andra naturliga livsmedelsprodukter. I över 20 år har fler och fler kunder förlitat sig på våra högkvalitativa produkter, vår enastående kundservice och våra snabba leveranser. Vårt mål är att du ska uppleva glädje och lycka när du handlar på VitaminExpress. Läs vad några av våra kunder säger.

Deutschland Test bekräftat: Kundtillfredsställelse i toppbutiken

Deutschland Test genomför varje år en representativ onlineundersökning med fokus på kundnöjdhet i hela Tyskland. Syftet med studien är att fastställa de bästa nätbutikerna när det gäller kundtillfredsställelse.

I den aktuella studien från april 2020 fick VitaminExpress utmärkelsen Top Online Shop inom området Kundnöjdhet på grund av den positiva kundupplevelsen.

Uppläggning av studien

Det fanns totalt 1 869 nätbutiker att välja mellan. Inköpssegmenten sträcker sig från accessoarer och läkemedel till modebutiker och de stora generalisterna. Undersökningen bygger på totalt 750 000 konsumentbedömningar. Minst 300 och högst 1 000 kundröster erhölls för varje nätbutik.

Ditt VitaminExpress-team

Ett högkvalificerat team av experter, t.ex. näringsläkare, livsmedelsingenjörer och apotekare, ser till att du kan köpa naturliga, effektiva och säkra kosttillskott av högsta kvalitet hos oss. Med sin expertis och entusiasm förser de dig dessutom med värdefull information på vår webbplats som är avsedd att uppmuntra dig att göra mer för din hälsa och vitalitet.

Stort urval av högkvalitativa produkter

Vi erbjuder ett brett urval av kosttillskott från ledande märken för hälsa, kost och prestation. Våra egna produktlinjer Vitality Nutritionals och NutraSport kombinerar ingredienser av högsta kvalitet och kraftfulla formler. De utvecklas av våra experter och testas oberoende för renhet och styrka. Beprövad kvalitet som du kan lita på.

Fri eller rabatterad frakt

Vi erbjuder låga fraktpriser till alla europeiska länder. Dra nytta av vår kostnadsfria frakt från och med ett visst beställningsvärde. eller kraftigt rabatterade fraktpriser. Mer information

100 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Vi har åtagit oss att endast sälja de mest potenta och högkvalitativa kosttillskotten. Om du inte är 100 % nöjd med en av våra produkter kan du returnera den inom 100 dagar för full återbetalning - utan att ställa några frågor. Mer information

Spara upp till 20 % med våra rabatter

Spara upp till 15 % med våra mängdrabatter plus ytterligare 5 % på varje köp över 100 euro. Dra nytta av dessa rabatter när du handlar hos VitaminExpress. Fyll på nu och spara upp till 20 %.

Spara och underlätta betalningen

Välj en av våra betalningsmetoder som inkluderar PayPal, kreditkort, direktdebitering, Sofort Banking, förskottsbetalning och faktura. Mer information

Expertråd och snabb kundservice

Våra nutritionister ger dig gärna råd om hur våra produkter är effektiva och hur de ska användas på rätt sätt. En vänlig och kunnig kundtjänstrepresentant är bara ett klick eller telefonsamtal bort. Det är bara att skicka ett eMail eller ringa oss.

Säkerhet och integritet

Vi tar skyddet av dina personuppgifter på allvar. Därför behandlar vi alltid personuppgifter strikt konfidentiellt i enlighet med gällande bestämmelser om dataskydd. Vi möjliggör också den säkraste möjliga shoppingupplevelsen genom att använda SSL på hela vår webbplats. Mer information


Dina fördelar

 • FRI FRAKT

  för beställningar över 300 kronor
 • 100 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

  om du inte är nöjd
 • SPARA UPP TILL 20 %

  med våra volymrabatter och 5 % varukorgsbonus
 • ENKEL BETALNING

  Klarna, Kreditkort, Trustly

Nyligen sett av dig