Betalning

Spara en enkel betalning

PayPal

Kreditkort

Förskottsbetalning

Betala senare med Klarna

PayPal

Om du väljer PayPal som betalningsmetod kommer du att överföras till Paypals webbplats efter att du har klickat på "Skicka beställning". När du har slutfört betalningen med PayPal kommer du tillbaka till VitaminExpress webbplats, där du kan se din orderbekräftelse.

Kreditkort

Vi accepterar betalning med Visa och Mastercard. Ange bara ditt kreditkortsnummer och utgångsdatum. Det totala beloppet debiteras från ditt kreditkort samma dag som vi skickar din beställning.

När du har klickat på "Skicka beställning" kommer du till en sida där du kan ange din 3D Secure-kod för Verified by Visa eller Mastercard Secure Code. Detta är en extra säkerhetsfunktion för att undvika att andra använder ditt kreditkort. När du har slutfört betalningen kommer du tillbaka till VitaminExpress webbplats, där du kan se din orderbekräftelse.

Om du inte har aktiverat din 3D Secure-kod ännu kan du registrera dig för den här funktionen nu. Följ bara stegen på skärmen. Om du inte vill slutföra din beställning genom att ange din 3D Secure-kod kan du avbryta betalningen och du kommer tillbaka till vår webbplats där du kan välja en annan betalningsmetod.

Betala senare med Klarna

Det är möjligt att betala senare med Klarna från och med den första beställningen. Vi förbehåller oss dock rätten att erbjuda ett annat betalningssätt för vissa beställningar, till exempel vid försenad betalning eller från ett visst beställningsbelopp.


Dina fördelar

 • FRI FRAKT

  för beställningar över 300 kronor
 • 100 DAGARS PENGARNA TILLBAKA GARANTI

  om du inte är nöjd
 • SPARA UPP TILL 20 %

  med våra volymrabatter och 5% varukorgsbonus
 • ENKEL BETALNING

  Klarna, Kreditkort, Trustly