Fri frakt över 300 kr
100 dagars pengarna tillbaka-garanti
Säker shopping med SSL
Fri frakt över 300 kr
100 dagars pengarna tillbaka-garanti
Säker shopping med SSL

OPC Vital

60 kapslar

Artikelnr: 6918-11

OPC kapslar - högdos OPC druvkärneextrakt för din hälsa

Vitality-Nutritionals-OPC-Vital_33,6g_60capsules_20230120.jpg
opc_vital_kapseln.jpg
Hypoallergen
Vegansk
Tillverkad i Europa
Utan tillsatser
 • OPC kombinerat med naturligt Bio-Amla C-vitamin
 • Hög dos med 150 mg ren OPC per kapsel
 • Innehåller högkvalitativt druvfröextrakt från Frankrike
 • Innehåller 100 mg C-vitamin från Amla-bär
 • Testad kvalitet med nöjdhetsgaranti
 • Fri från tillsatser och allergener
 • Mycket bra förhållande mellan pris och prestanda

Välj antal

Spara 5% extra om du beställer för 750 kr eller mer

329 kr

313 kr
per enhet
5% rabatt
Mest utvaldaMest utvalda

296 kr
per enhet
10% rabatt

280 kr
per enhet
15% rabatt

329 kr
per enhet
5% rabatt

313 kr
per enhet
Mest utvaldaMest utvalda
10% rabatt

296 kr
per enhet
15% rabatt

280 kr
per enhet

60 Kapslar

329 kr
 • Gratis frakt över 300 kr
 • Leverans inom 3-7 arbetsdagar
 • 100 dagars pengarna tillbaka garanti

Välj antal

Totalt:
329 kr

I lager

  • Fri frakt vid köp över 300 kr
  • 100 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Fri retur

MasterCard
American Express
VISA
Betala senare med Klarna
Trustly
Swish
PayPal

Köps ofta tillsammansKundrecensioner om OPC Vital


Fler och fler upptäcker hemligheten med OPC och använder dess många positiva effekter för att hålla sig unga, vackra och friska längre.

OPC Vital kombinerar ett mycket högkvalitativt franskt OPC druvkärnextrakt med naturligt
C-vitamin från ekologiska Amla-bär. Tillsammans är de ett starkt team för hälsa, vitalitet och skönhet.

Som antioxidant erbjuder OPC Vital ett aktivt cellskydd, stöder kroppens immunförsvar och
spelar en viktig roll i kollagenbildningen. Detta har en särskilt positiv effekt på huden och bindväven.

Men det är inte så lätt att hitta ett högkvalitativt OPC druvkärnextrakt. Ta reda på varför OPC
Vital är mycket bättre än alla andra OPC-kapslar.

13 anledningar till varför OPC Vital är de bästa OPC-kapslarna du kan köpa:

 • OPC och C-vitamin - ett starkt team: OPC Vital kombinerar ett franskt OPC-druvkärnextrakt av högsta kvalitet med naturligt C-vitamin från ekologiska Amla-bär. Denna kombination är ett starkt team, eftersom C-vitamin och OPC ömsesidigt förstärker varandras effekter och förlänger verkningstiden för båda de vitala ämnena.
 • Franskt OPC druvkärnextrakt: OPC Vital innehåller ett av världens mest högkvalitativa OPC druvkärnextrakt. 2 650 kg franska druvor används för att producera 1 kg av detta speciella OPC-extrakt.
 • Producerat av experter: OPC Vital druvkärnextrakt produceras av experter i Frankrike som har den största erfarenheten av att extrahera OPC från druvkärnor. Dessa årtionden av erfarenhet garanterar en konstant hög kvalitet som du kan lita på.
 • 4-faldigt standardiserat innehåll av aktiva ingredienser: OPC Vital druvkärneextrakt är 4-faldigt standardiserat. Detta garanterar dess höga innehåll av totala polyfenoler, proanthocyanidiner, oligomeriska proanthocyanidiner (OPC) och det mycket höga totala ORAC-värdet på 36 000 µmol TE/g.
 • Testad kvalitet: OPC Vital testas av ett oberoende laboratorium med den modernaste analystekniken för att kontrollera innehållet av aktiva ingredienser och dess renhet. Du kan alltså vara säker på att du tar en högkvalitativ OPC-förberedelse.
 • Optimal dosering per kapsel: OPC Vital kapslar innehåller den optimala dosen av 150 mg ren OPC plus 100 mg naturligt C-vitamin. Denna mängd OPC per kapsel gör att dosen kan anpassas individuellt till det av experter rekommenderade intaget på 100 till 300 mg
  dagligen. Dessutom ökar biotillgängligheten och de långsiktiga effekterna genom
  att dela upp den totala dosen i två enheter per dag.
 • Miljövänlig produktion: När OPC Vital druvkärnextrakt extraheras används inga lösningsmedel, utan endast alkohol och vatten, varvid alkoholen avdunstar när extraktet torkar. Detta innebär att OPC Vital-extraktet produceras på ett 100 % naturligt sätt.
 • Garanterat fri från allergener och tillsatser: Fri från magnesiumstearat och mikrokristallin cellulosa, fri från gelatin och allergener som soja, gluten och laktos, fri från färgämnen och konserveringsmedel, garanterat fri från genetiskt modifierade ämnen (GMO-fri).
 • Naturligt rent: OPC Vital druvkärnextrakt analyseras under och efter extraktionen för att säkerställa att det är naturligt rent och fritt från skadliga ämnen. Den rekommenderade dosen av OPC Vital är säker och fri från biverkningar.
 • Förpackade i glasflaskor: OPC Vital-kapslarna är förpackade i bruna glasflaskor. Detta garanterar att de värdefulla aktiva ingredienserna skyddas från ljus och syre och att deras kvalitet bevaras så länge som möjligt.
 • 100 % vegansk: Buteljerat i rent växtbaserade kapslar. Garanterat fri från animaliska ingredienser och därför lämplig för veganer och vegetarianer.
 • Mycket bra förhållande mellan pris och prestanda: Den höga kvaliteten och renheten hos OPC- och Bio-Amla-extraktet, doseringen, avsaknaden av oönskade tillsatser och den goda
  tolererbarheten ger ett utomordentligt bra förhållande mellan pris och prestanda.
 • Nöjdhetsgaranti: Vi garanterar kvaliteten på OPC Vital med vår 100-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den och få tillbaka köpesumman.

Vad kan OPC göra för din hälsa?

 • skyddar cellerna från oxidativ stress
 • bidrar till normal kollagenbildning
 • bidrar till immunsystemets normala funktion
 • bidrar till blodkärlens normala funktion
 • bidrar till hudens normala funktion
 • bidrar till en normal psykologisk funktion
 • bidrar till tandköttets och tändernas normala funktion
 • bidrar till att nervsystemet fungerar normalt
 • hjälper till att minska trötthet och utmattning
 • bidrar till normal energiomsättning
 • bra för kalla händer och fötter

Hur är det möjligt att OPC Vital
kan göra så mycket för hälsan?

Två viktiga egenskaper, OPC och C-vitamin, gör att den är idealisk för hälsa och vitalitet.

1. OPC och C-vitamin är båda kraftfulla, naturliga antioxidanter. Fria radikaler skadar kroppens celler under hela livet. Ju äldre vi blir, desto svagare blir vår förmåga att avvärja dessa fria radikaler. Resultatet är olika tecken på åldrande. OPC Vital skyddar effektivt kroppen mot angrepp från fria radikaler och hjälper till att fördröja cellernas degeneration och åldrande.

2. OPC Vital spelar en viktig roll i den normala bildningen av kollagen i hela kroppen. Frisk bindväv är ett tecken på ungdom och skönhet. Det är dock inte bara avgörande för hudens elasticitet, utan även för blodkärlens och rörelseapparatens styrka och elasticitet, inklusive ligament och senor.

Vi är lika unga som våra celler

Varje cell i vår kropp måste försvara sig mot 100 000 attacker av fria radikaler varje dag. De uppstår som en avfallsprodukt i kroppens celler.

Felaktig kost, avgaser, smog, ozon, alkohol, cigarettrök, stress och motion ger också upphov till stora mängder fria radikaler.

Om kroppen inte lyckas försvara sig mot angreppen från dessa aggressiva molekyler skadar de våra celler. Faktum är att fria radikaler är en av de viktigaste orsakerna till de processer som vi kallar åldrande.

OPC Vital - livvakten mot åldrande

Ju äldre vi blir, desto svagare blir vår förmåga att bekämpa fria radikaler mot oss själva. Våra celler behöver alltså hjälp utifrån.

Antioxidanter, som OPC och C-vitamin, skyddar cellerna som livvakter från attacker från fria
radikaler. De står i vägen för dem och gör dem ofarliga. Tillsammans - som i OPC Vital - skyddar de kroppen bättre än andra naturliga vitala ämnen mot angrepp från fria radikaler och bidrar till att bromsa åldrandet.

OPC blir allt viktigare eftersom studier har visat att den har en mycket starkare
antioxidantverkan än C-vitamin, E-vitamin och betakaroten.

OPC blir allt viktigare eftersom studier har visat att den har ett utmärkt antioxidantskydd som är 50 gånger starkare än E-vitamin och 20 gånger starkare än C-vitamin. OPC ökar också effektiviteten och verkningstiden för alla andra antioxidanter (inklusive vitamin C och E), vilket gör att de kan utföra sin funktion bättre.

OPC Vital - det bästa vapnet mot rynkor

OPC Vital bidrar till en normal kollagenbildning, vilket har en positiv effekt på hudens och bindvävens ungdomliga elasticitet i hela kroppen. Därför kallas det också för kosmetika från insidan.

När allt kommer omkring är ju en hälsosam bindväv hemligheten bakom ungdom och skönhet. Vilken kvinna blir inte glad över en komplimang som: Du ser fortfarande lika ung ut som förr. Om du tar OPC regelbundet kommer du att höra detta allt oftare.

Kan OPC ersätta vitaminer?

Nej, OPC kan inte ersätta vitaminer. Vitaminer är viktiga näringsämnen och aktiva agenter i många metaboliska processer i kroppen och kan inte ersättas av något annat näringstillskott.

Vitaminer och OPC är kompletterande ämnen som arbetar tillsammans för vårt välbefinnande.

Kan gravida kvinnor ta OPC kapslar?

OPC är i princip ett mycket säkert kosttillskott. Inga biverkningar är kända i den dosering som vi rekommenderar. Tyvärr finns det för närvarande inga studier med gravida kvinnor, varför vi inte kan rekommendera den fullt ut.

Eftersom OPC finns i livsmedel som bär, frukter etc. kan man anta att OPC i låg dos även är säkert för gravida kvinnor.

Men om du vill vara på den säkra sidan bör du sluta ta OPC i början av graviditeten och istället ta ren Amla C-vitamin. Omedelbart efter förlossningen kan du börja ta OPC igen.

I Italien genomfördes en studie med kvinnor omedelbart efter graviditeten för att ta reda på om OPC kunde stärka venerna och minska åderbråck och kvastsprickor. OPC visade mycket goda resultat i denna studie.

Spara upp till 20 % när du köper OPC-kapslar

OPC Vital kapslar bör tas regelbundet under en längre tid. Experter rekommenderar till och med ett konstant dagligt intag för att få i sig dessa naturliga växtlivsmedel.

Köp därför OPC Vital kapslar i lager eller gör en stor beställning till familj eller vänner. På så sätt kan du dra nytta av våra mängdrabatter, med vilka du kan spara upp till 20 %. Samtidigt drar du nytta av de många fördelarna med långvarig användning av OPC-kapslar.

Kunduttalanden om OPC

På grund av sina olika effekter har OPC-kapslar på kort tid blivit ett mycket populärt näringstillskott. Många av våra kunder har också positiva erfarenheter av OPC Vital-kapslar.

Läs om fler OPC-upplevelser nedan i avsnittet Kundomdömen.


Produktinformation

OPC Vital

 • Artikelnr

  6918-11

 • Märke

  Vitality Nutritionals

 • Portioner

  60

 • Kapselskal

  Kapslar

 • Tillverkad i

  Tyskland

 • 0
 • Serveringsstorlek

  60

 • Portioner per dag

  1

 • Antal dagars förbrukning

  60

 • Pris per kg/l

Rekommenderad användning

Ta 1 kapsel OPC Vital dagligen i samband med en måltid.

I allmänhet är den rekommenderade mängden 1 kapsel per dag. I vissa fall eller för terapeutisk användning rekommenderar experter dock ett dagligt intag av 2 eller 3 kapslar i samband med en måltid, fördelat över hela dagen.

OPC Vital bör tas minst 3-6 månader kontinuerligt för att fullt ut dra nytta av dess många egenskaper.

Denna produkt innehåller inga allergener.

Varje kapsel innehåller:

• 375 mg franskt druvfröextrakt

- innehåller 150 mg OPC (Oligomeric Proanthocyanidins)

 • 200 mg ekologiskt amlabärsextrakt (50 % C-vitamin)

- innehåller 100 mg naturligt C-vitamin

Fransk druvfröextrakt (standardiserat till >95% totala polyfenoler, >70% proanthocyanidiner, >40% oligomeriska proanthocyanidiner (OPC), totalt ORAC-FN på 36000 µmole TE/g), 100% naturligt C-vitamin (ekologiskt amlabärsextrakt [standardiserat till >50% C-vitamin]), vegetabilisk cellulosa (kapsel), risklid.

Garanterat ren och fri från tillsatser:

 • fri från laktos, gluten, soja och jäst
 • fri från vete och mejeriprodukter
 • fri från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel
 • fri från genetiskt modifierade ämnen
 • fri från animaliska produkter
 • lämplig för vegetarianer, veganer och diabetiker

 • Förvaras tätt stängt på en sval, torr plats.
 • Skydda från solljus och fukt
 • Förvaras inte i kylskåp.
 • Lämna torkmedlet i behållaren.
 • Förvaras utom räckhåll för barn

Kosttillskott kan inte ersätta en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Informationen är inte avsedd att ersätta råd från din läkare eller annan hälsovårdspersonal. Det är inte ett uttalande om helande eller en rekommendation om självmedicinering.


 • Mejerifritt
 • Äggfritt
 • Fiskfritt
 • Inga färgämnen
 • Gelatinfritt
 • Glutenfritt
 • Hypoallergen
 • Laktosfritt
 • Inget artificiellt sötningsmedel
 • Inga smakämnen
 • Inget magnesiumstearat
 • Ingen mikrokristallcellulosa
 • Ingen sockeralkohol
 • Icke-GMO
 • Nötfri
 • Jordnötsfri
 • Fri från konserveringsmedel
 • Skaldjursfritt
 • Sojafritt
 • Sockerfri
 • Vegansk
 • Vegetarisk
 • Vetefritt
 • Fritt från jäst
 • Tillverkad i Europa
 • Utan tillsatser

Garanterad kvalitet för din hälsa

När det kommer till din hälsa är kvalitet viktigast. Därför genomgår våra Vitality Nutritionals-produkter toppmodern oberoende laboratorieanalys för att verifiera etikettpåståenden och för att säkerställa att du får kosttillskott av högsta kvalitet.

Dessa faktorer garanterar vår kvalitet:

 • alla ingredienser är testade för sin renhet och aktiva ämnen
 • ett oberoende laboratorium kontrollerar också kvaliteten på slutprodukterna


Kundrecensioner om OPC VitalKunder som köper OPC Vital köper också

Nyligen sett av dig