Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

-30% på alla produkter vid köp över 1000 kr!

Vitamin K2-kapslar - högdoserade som 100 % naturlig all-trans MK7
 • 100% naturlig all-trans vitamin K2 som MK7
 • Högdoserad med 200 mcg K2 per kapsel
 • Har en mycket hög biotillgänglighet och bioaktivitet
 • Framställd genom jäsning av natto
 • Fri från syntetiskt K2-vitamin
 • Fri från tillsatser och allergener
 • Vegansk och väl tolererbar
Köp mer, spara mer!
349 kr
332 kr
-5%
314 kr
-10%
297 kr
-15%
1 x 120 kapslar
349 kr

I lager

 • Gratis frakt över 300 kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • 100 dagars öppet köp
Spara 5% extra om du beställer för 750 kr eller mer
Köps ofta tillsammans

Senaste 2 recensionerna:
Perfekt med D3

Det fungerar som det ska. Jag tar D3 och K2 dagligen. Min D3-nivå är där den borde bara vilket chockar många läkare. Jag mår jättebra och tänker fortsätta att använda VitaminExpress fantastiska produkter. Kapslarna är små och lätthanterliga och är därför lätta att svälja. Rekommenderar starkt.

Skriven av Caroline
Väldigt nöjd!

Jag tar dessa vitaminer kombinerat med vitamin D. Hur fungerar de när de tas separat?

Skriven av Rose
5/ 5
Totalt antal recensioner:3

Vitamin K2-kapslar - högdoserade som 100 % naturlig all-trans MK7

Vitamin K2 200 mcg kapslar innehåller vitamin K2 i sin mest naturliga form som bioaktiv all-trans MK7, garanterat ren, stabil och av högsta kvalitet.

Den unika patenterade biojäsningsprocessen är den mest avancerade i världen. Tillverkningen är miljövänlig eftersom inga kemikalier, lösningsmedel eller syntetiska processer används.

Med Vitamin K2 200 mcg kapslar är det mycket lätt att kompensera för eller förhindra en vitamin K2-brist. Den höga dosen på 200 mcg per kapsel garanterar att alla GLA-proteiner aktiveras i kroppen. Detta är till exempel avgörande för utveckling och underhåll av normala ben och för att förhindra blodproppar.

Vitamin K2 200 mcg kapslar är också idealiska för alla som vill kombinera intaget av vitamin D med ett högkvalitativt vitamin K-preparat.

Varför Vitality Vitamin K2 200 mcg är de bästa vitamin K2-kapslarna du kan köpa:

 • Högdoserad och vältolererad: Varje kapsel innehåller 200 mcg naturligt vitamin K2 som all-trans MK7 av högsta kvalitet gör. Denna dos är idealisk för att aktivera alla vitamin K2-beroende Gla - proteiner. De mycket små kapslarna gör det lätt att svälja.
 • Testad kvalitet: Vitality Vitamin K2 200 mcg är testad både på innehåll av aktiva ingredienser och dess renhet av ett oberoende laboratorium med den senaste analys teknologin. Du kan således vara säker på att du tar ett vitamin K2-preparat av hög kvalitet.
 • Garanterat fri från artificiella vitamin K2: Mer än 90 % av alla tillgängliga vitamin K2-produkter innehåller artificiellt framställda vitamin K2. Vitality Vitamin K2 200 mcg innehåller endast den naturliga, bioaktiva alltransformen av vitamin K2. Detta fermenteras i Europa med hjälp av nattokulturer.
 • Högsta biotillgänglighet och bioaktivitet: Vitality Vitamin K2 200 mcg kapslar innehåller endast naturligt vitamin K2 i sin mest effektiva form som all-trans MK7 (menaquinone-7 ). Detta absorberas optimalt av kroppen och når snabbt en hög koncentration i blodet. Den har högsta möjliga biotillgänglighet och bioaktivitet och är aktiv i kroppen i upp till 72 timmar.
 • Garanterat fri från allergener och tillsatser: Fri från magnesiumstearat och mikrokristallin cellulosa, fri från gelatin och allergener som soja, gluten och laktos, fri från färgämnen och konserveringsmedel, garanterat fri från genetiskt modifierade ämnen (GMO-fri).
 • 100 % vegansk: Inkapslade i rent vegetabiliska kapslar. Garanterat fri från animaliska ingredienser och därför lämplig för veganer och vegetarianer.
 • Mycket bra pris/prestandaförhållande: Den höga kvaliteten och renheten hos vitamin K2 den innehåller, dess dosering, frånvaron av oönskade tillsatser och dess goda toleransfaktor mot externa faktorer säkerställer ett utomordentligt bra pris/prestandaförhållande.
 • Nöjdhetsgaranti: Vi garanterar kvaliteten på Vitality Vitamin K2 200 mcg kapslar med vår 100-dagars pengarna-tillbaka-garanti. Om du inte är nöjd med produkten kan du skicka tillbaka den och få tillbaka pengarna för ditt köp.

Dubbelt skydd genom reglering av kalcium

Föreställ dig att det finns ett vitamin som ser till att kalcium lagras i benen och inte utsöndras i artärerna. Forskare har bevisat att vitamin K2 gör just det. Kort sagt, vitamin K2 är viktigt för starka, normala ben och rena, elastiska artärer.

Vitamin K2 reglerar hur våra kroppar lagrar och utnyttjar mineralet kalcium. Läkare har märkt att personer med ökad kalciumförlust, som postmenopausala kvinnor, också har överdrivna kalciumavlagringar i sina artärer.

Bristen på kalcium i benen leder till en minskning av bentätheten. Det kroniska överskottet av kalcium i artärerna leder till en avlagring av kalcium i kärlväggarna och för med en rad konsekvenser.

Aktuella forskningsresultat visar att kalciummetabolismen bara fungerar korrekt om det finns tillräckligt med vitamin K2.

Vitamin K2 har därför perfekt dubbelt skydd för benhälsa såväl som för blodkärl och det kardiovaskulära systemet.

Vitamin K2 och det kardiovaskulära systemet

Vitamin K2 aktiverar matrix Gla -protein (MGP), som är ansvarigt för att reglera kalcium i artärväggarna. MGP är den mest effektiva hämmaren mot vaskulär förkalkning och kan endast aktiveras av vitamin K2.

Därför leder brist på vitamin K2 oundvikligen till kalciumavlagringar i kärlväggarna. Faktum är att frisk artärvävnad innehåller 100 gånger mer K2 än förkalkade artärer. Tyvärr visar många studier tydligt att vår kost inte innehåller tillräckligt med vitamin K2 för att optimalt aktivera Gla- proteinerna i ben och artärer.

Ett tydligt samband mellan vitamin K2 och avsättningen av kalcium i kärlväggarna visades första gången 2004 som en del av den storskaliga, välkontrollerade Rotterdam Heart Study.

Över 4 800 kvinnor och män i åldern 55 år och äldre deltog i denna holländska studie under 10 år. De som åt vitamin K2-rik mat under denna period hade 50 % färre kalciumavlagringar i sina artärer.

Samtidigt hade de 50 procent minskad risk för dödlig hjärt-kärlsjukdom och 25 procent lägre dödlighet oavsett orsak.

Dessa fördelar sågs endast hos deltagare som konsumerade mer än 32 mikrogram vitamin K2 dagligen. Ett högt intag av vitamin K1 ledde dock inte till sådana positiva effekter på
det kardiovaskulära systemet.

Vitamin K2 för ett normalt skelett

Studier har visat att vitamin K2 är lika viktigt för att bygga och bibehålla normala, starka ben som kalcium och vitamin D3. Vitamin D3 orsakar bildningen av osteokalcin. Men bara vitamin K2 kan aktivera osteokalcin, proteinet som lagrar kalcium i benen.

Om det finns brist på vitamin K2 sker en minskning av bentätheten även om kalcium och vitamin D3 tillförs tillräckligt.

Istället avsätts kalcium i artärväggarna och andra mjuka vävnader i kroppen. Detta förklarar också varför så många äldre lider av förkalkade artärer och samtidigt har sköra, kalciumfattiga ben.

Vissa proteiner, kända som Gla- proteiner, krävs för att lagra kalcium i benen. Dessa måste dock aktiveras för att de ska kunna fylla sin funktion. Endast vitamin K2 möjliggör detta avgörande aktiveringssteg.

Utan aktiverade Gla-proteiner rör sig kalcium från benen in i artärväggarna på ett okontrollerat
sätt. Redan 1984 observerade forskare att patienter med brutna ben hade 70 % mindre vitamin K i blodet än en kontrollgrupp i samma ålder.

Den optimala dosen av vitamin K2

Vitamin K produceras vanligtvis bara i små mängder i tarmen. Mängderna är dock ofta inte tillräckliga för att aktivera Gla- proteinerna. Därför är vissa människor beroende av mat eller vitamin K2-tillskott.

Det finns dock tydliga tecken på att den västerländska befolkningen konsumerar för lite K-vitamin. Personer över 50 är särskilt utsatta eftersom kosten i denna ålder innehåller ännu mindre K-vitamin och att antal soltimmar också är kraftigt begränsat. En brist på vitamin K och vitamin D blir således oundvikligt.

Det är därför Prof. Vermeer från University of Maastricht rekommenderar personer över 50 att ta vitamin K2 i en dos på 100 till 200 mcg per dag. Den högre dosen på 200 mcg rekommenderas särskilt för personer som vill försäkra sig om att alla matrix Gla- proteiner (MGP) är aktiverade i kroppen.

För friska personer under 50 år räcker det med 50 mcg dagligen för att få tillräckligt med vitamin K2. Men om du även tar vitamin D dagligen bör du konsumera minst 100 mcg vitamin K2 per dag, även om det skulle vara ännu bättre att ta 200 mcg vitamin K2.

Hur reagerar vitamin K2 200 mcg kapslar med andra läkemedel?

Individer som tar blodantikogaulantia (blodförtunnande läkemedel) eller lider av rubbningar av blodkoagulationen bör tala med sin läkare innan de tar denna produkt.

Anledningen är att intag av mer än 45 mcg vitamin K2 per dag kan minska effektiviteten av antikoagulantia baserad på kumarin, som Marcumar . Dessa blodantikoagulanter verkar genom att hämma effektiviteten av vitamin K2 i kroppen.

Men eftersom vår kropp absolut behöver vitamin K för friska ben och rena artärer, rekommenderar vi att inte ta några blodantikoagulantia som fungerar baserat på vitamin K-hämning. Tala med din läkare och be honom eller henne att ordinera blodantikoagulantia som fungerar oberoende av vitamin K. Dessa betecknas som direkta orala antikoagulantia (DOAC).

Spara upp till 20 % när du köper vitamin K2-kapslar

Vitamin K2 kapslar bör tas regelbundet under en längre tidsperiod . Experter rekommenderar till och med att de tas som ett dagligt intag för att garantera en tillräcklig nivå av vitamin K2 och på sikt förhindra att brist uppstår.

Så köp Vitamin K2 200 mcg kapslar i bulk eller gör en massbeställning med familj eller vänner. Dra nytta av våra mängdrabatter där du kan spara upp till 20 %. Samtidigt drar du nytta av de många fördelarna som ett långsiktigt intag av vitamin K2-kapslar medför.Produktinformation
Vitamin K2 200 mcg
 • Artikelnr

  6303-04

 • Varumärke

  Vitality Nutritionals

 • Antal

  120

 • Produktform

  Kapslar

 • Producerat i

  Tyskland

 • Förpackningsstorlek

  20.3 Grams

 • Antal per förpackning

  120

 • Dosering per dag

  1

 • Antal dagars förbrukning

  120

 • Pris per kg/l

  17 192 kr / 1KG incl. VAT

Ta 1 kapsel dagligen i samband med en måltid.

Observera: Om du tar antikoagulerande eller trombocythämmande läkemedel,
eller om du har en blödningsrubbning, ska du rådgöra med din läkare innan du
tar denna produkt. K2-vitamin kan minska effekterna av koagulinbaserade
antikoagulantia, så en regelbunden kontroll av koagulationsfaktorerna kan ge
information om huruvida detta är fallet för dig eller inte.


Denna produkt innehåller inga allergener.

Växtcellulosa (kapsel), Cellulosapulver (fyllmedel), Naturligt K2-vitamin i form av all-trans Menaquinone-7 (MK-7)

Garanterat rent och fritt från tillsatser:

 • fri från laktos, gluten, jäst och soja
 • fri från vete och mejeriprodukter
 • fri från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel
 • fria från genetiskt modifierade ämnen
 • lämplig för vegetarianer, veganer och diabetiker

 

Varje kapsel innehåller:

 • 200 mcg naturligt K2-vitamin (som MK7)

 

 • Förvaras tätt stängt på en sval, torr plats.
 • Skydda från solljus och fukt
 • Förvaras inte i kylskåp.
 • Lämna torkmedlet i behållaren.
 • Förvaras utom räckhåll för barn


Kosttillskott kan inte ersätta en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Informationen är inte avsedd att ersätta råd från din läkare eller annan hälsovårdspersonal. Det är inte ett uttalande om helande eller en rekommendation om självmedicinering.

 

 • Äggfritt,
 • Fiskfritt,
 • Fri från konserveringsmedel,
 • Fritt från jäst,
 • Fruktosfritt,
 • Gelatinfritt,
 • Glutenfritt,
 • Hypoallergen,
 • Icke-GMO,
 • Inga färgämnen,
 • Inga smakämnen,
 • Ingen mikrokristallcellulosa,
 • Ingen sockeralkohol,
 • Inget artificiellt sötningsmedel,
 • Inget magnesiumstearat,
 • Jordnötsfri,
 • Laktosfritt,
 • Mejerifritt,
 • Nötfri,
 • Skaldjursfritt,
 • Sockerfri,
 • Sojafritt,
 • Tillverkad i Europa,
 • Utan tillsatser,
 • Vegansk,
 • Vegetarisk,
 • Vetefritt

Garanterad kvalitet för din hälsa

När det kommer till din hälsa är kvalitet viktigast. Därför genomgår våra Vitality Nutritionals-produkter toppmodern oberoende laboratorieanalys för att verifiera etikettpåståenden och för att säkerställa att du får kosttillskott av högsta kvalitet.

Dessa faktorer garanterar vår kvalitet:

 • alla ingredienser är testade för sin renhet och aktiva ämnen
 • ett oberoende laboratorium kontrollerar också kvaliteten på slutprodukterna

 


Kundrecensioner om Vitamin K2 200 mcg
Senaste 2 recensionerna:
Perfekt med D3

Det fungerar som det ska. Jag tar D3 och K2 dagligen. Min D3-nivå är där den borde bara vilket chockar många läkare. Jag mår jättebra och tänker fortsätta att använda VitaminExpress fantastiska produkter. Kapslarna är små och lätthanterliga och är därför lätta att svälja. Rekommenderar starkt.

Skriven av Caroline
Väldigt nöjd!

Jag tar dessa vitaminer kombinerat med vitamin D. Hur fungerar de när de tas separat?

Skriven av Rose
5/ 5
Totalt antal recensioner:3


Andra kunder gillar också: