Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Multivitaminkapslar med ett mycket brett spektrum av 37 viktiga näringsämnen
 • Komplett, balanserad multivitaminformel
 • Med 37 värdefulla näringsämnen i en formel
 • Mycket hög biotillgänglighet
 • Fri från tillsatser
 • Lämplig för veganer och vegetarianer
Köp mer, spara mer!
289 kr
275 kr
- 5%
260 kr
- 10%
246 kr
- 15%
1 x 120 kapslar
289 kr

I lager

 • Gratis frakt över 300 kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • 100 dagars öppet köp
Spara 5% extra om du beställer för 750 kr eller mer
Köps ofta tillsammans

Senaste 5 recensionerna:
Produkten är väldigt bra

Jag har en bra känsla på kvällen när jag tar mina 2 Vitagen-kapslar. Jag vet att min kropp får alla vitaminer, mineraler...(oberoende min normala kost).

Skriven av Susan
Bäst!!

Alla vitaminer och mineraler i högre doser som tillåter högre biotillgänglighet och maximal absorption av kroppen, för att behandla eller förebygga brist på vitala ämnen. Veganism, utan någon form av socker eller gluten. Fri från skadliga ämnen, för hela familjen och goda vänner. Mycket nöjd.

Skriven av Dean
Väl tolererad och effektiv

Jag tål Vitagen väldigt bra. Efter initialt lindriga symtom som jag klassar som avgiftning (huvudvärk, stimulerad tarmaktivitet) är allt toppen efter ca 10 dagar. Jag känner mig piggare och jag har fått höra att jag ser piggare ut också. Leverans perfekt som alltid. Tack.

Skriven av Anthony
Faktiskt bra

Min man och jag har tagit kapslarna i två månader nu och jag har precis beställt några fler och vi är väldigt nöjda med dem. Till och med min nageldesigner märkte skillnaden när mina naglar växte. Jag vacklade länge mellan Hillier och Vitagen och bestämde mig för att använda Vitagen till slut: färre kapslar om dagen med nästan samma mängd. Behovet är givetvis inte helt täckt, men åtminstone som grundpreparat är Vitagen optimal. Alla som har arbetat med det vet vad som kan förbättras individuellt. Enda minuset är plastförpackningen!!! Kära Vitaminexpress-team, tänk gärna på detta ;-) Endast en poängavdrag.

Skriven av Charlotte
Bra komposition

Produkten innehåller bland annat de aktiva formerna av B-vitamin och folsyra, eftersom kroppen har mindre förmåga att omvandla konventionella B-vitamin när vi åldras.

Skriven av Jörg
4,8/ 5
Totalt antal recensioner:9

Multivitaminkapslar med ett mycket brett spektrum av 37 viktiga näringsämnen

Vitaminer, mineraler och spårämnen ingår i alla kroppsfunktioner. De påverkar hälsa, utseende, prestation och till och med känslor. En optimal tillförsel av dessa näringsämnen är den avgörande faktorn för att hålla sig i form, energisk, ung och effektiv.

För att Vitagen ska bli ännu effektivare när det gäller att förse kroppen med värdefulla vitala
ämnen har formeln nu optimerats ytterligare och anpassats till de senaste vetenskapliga rönen.

Får du i dig alla viktiga ämnen?

Näringsexperter har räknat ut att du bör äta fem eller fler portioner färsk rå frukt och grönsaker per dag för att få i dig tillräckligt med näringsämnen. Detta är lättare sagt än gjort.

Med en alltmer hektisk vardag har många människor allt mindre tid för en hälsosam och varierad kost mellan arbete, familj och hushåll. Snabbmat och färdigrätter hamnar oftare än någonsin tidigare på lunch- eller middagsbordet. Det individuella behovet av viktiga näringsämnen kan öka betydligt.

Rökare, stressade personer, gravida kvinnor och ammande mödrar samt personer som i allt högre grad utsätts för miljöföroreningar eller äter ohälsosamt har till exempel ett mycket större behov av näringsämnen.

Lämnar du inte din vitalitet och hälsa åt slumpen? Om du vill hålla dig frisk, ung och vältränad bör du vara uppmärksam på ett tillräckligt intag av vitaminer. Med Vitagen kan du enkelt förse din kropp med värdefulla näringsämnen som ofta saknas i dagens kost.

37 värdefulla näringsämnen i en formel

Vitagen är ett högkvalitativt multivitamin i balanserad dosering för en pålitlig daglig tillförsel av vitala ämnen. Den innehåller alla viktiga vitaminer, mineraler och andra mindre spårämnen i bioaktiv form för en optimal tillförsel av mikronäringsämnen till kroppens celler.

Dessutom innehåller den 3 kraftfulla, naturliga antioxidanter. Dessa sekundära växtföreningar har en stark antioxidanteffekt och stöder vitamin C, vitamin E, betakaroten och selen i deras roll mot fria radikaler.

Fördelar med Vitagen:

 • tillför 37 värdefulla vitala näringsämnen
 • balanserad sammansättning
 • innehåller endast ingredienser av högsta kvalitet
 • mycket hög biotillgänglighet
 • med naturliga antioxidanter 
 • lämplig för daglig användning 
 • fri från tillsatser 
 • garanterat GMO-fri
 • fyllda i vegetabiliska kapslar 
 • lämplig för vegetarianer, veganer 
 • mycket bra värde för pengarna 

Vad gör Vitagen så unikt?

1. D-vitamin plus K2-vitamin och K1-vitamin

Forskningsstudier visar att D-vitamin och K-vitamin är mycket viktigare för att bibehålla en god hälsa än vad man tidigare trott. Båda är fettlösliga vitaminer och det har visat sig att inte bara D-vitamin utan även K-vitamin är avgörande för att utveckla och bibehålla fasta ben och friska tänder. 

Vitagen innehåller D3-vitamin från lavar och är även lämplig för veganer. Dessutom ökades dosen per 2 kapslar till 1000 IE. 

Vitagen innehåller nu även naturligt K2-vitamin (all-trans MK-7) och naturligt K1-vitamin. K2-vitamin arbetar tillsammans med D3-vitamin, kalcium och magnesium för att stärka skelettet och förebygga osteoporos. Samtidigt förhindrar det också att kalcium lagras i artärerna.

Vitamin K1 ingår i Vitagen-formeln, eftersom det är viktigt för att blodet ska koagulera ordentligt.

2. 100% naturligt E-vitaminkomplex

E-vitamin ingår i alla fyra tokoferolformerna. Förutom alfa- och gammatokoferol, som finns i det optimala förhållandet 1:1, innehåller Vitagen även delta- och betatokoferol. Tillsammans skyddar de hjärtat, ökar vitaliteten och bromsar åldrandet.

3. Magvänligt C-vitamin

Kalciumaskorbat och magnesiumaskorbat är en aktiverad, buffrad form av C-vitamin. De är mer magvänliga och effektivare än konventionell askorbinsyra. Tillsammans med de ingående växtextrakten från grönt te, blåbär och druvkärnor (OPC) skyddar de kroppens celler från fria radikaler och stärker immunförsvaret och bindväven. Dessa växtingredienser ökar samtidigt effekten av C-vitaminet.

4. Komplett bioaktivt B-vitaminkomplex

B-vitaminkomplex är viktigt för stresshantering. Därför innehåller Vitagen nu vitamin B2, B6 och B12 i sin bioaktiva form i ännu högre doser.

Folsyra finns också i sin naturliga, bioaktiva form som folat (Quatrefolic®). Kroppen kan använda den direkt utan omvandling, vilket är särskilt viktigt för personer som inte kan använda konventionell folsyra på grund av nedsatt enzymfunktion. 

5. 100 % naturlig karotenoid

Till skillnad från konventionella multivitaminer innehåller Vitagen ett naturligt karotenoidkomplex från algen Dunaliella Salina. Tillsammans med lykopen är de viktiga för synen, vacker hud, immunförsvaret och för att minska inflammation.

Alger producerar stora mängder karotenoider för att skydda sig mot solen. Algen Dunaliella Salina är särskilt rik på naturligt betakaroten, men innehåller även andra karotenoider som alfakaroten, kryptoxantin, zeaxantin och lutein.

Alla karotenoider i Vitagen finns i 100 % naturlig form. Konventionella multivitaminer innehåller däremot nästan alltid syntetiskt betakaroten, som i studier har visat sig vara särskilt olämplig för rökare.

6. Grundläggande mineraler och bioaktiva spårämnen

Det naturliga kalcium och magnesium som ingår är utvunnet ur alger och havsvatten, som genom sina basiska egenskaper kan neutralisera skadliga syror i kroppen. Det är också viktigt med ett högt innehåll av magnesium, vilket är särskilt viktigt för personer som lever med kronisk stress.

De viktigaste spårämnena finns i den mycket biotillgängliga glycinatformen. På grund av deras förmåga att binda till aminosyran glycin kan de absorberas bättre i blodet och utveckla sin särskilda effekt.

7. 100 % naturliga antioxidanter

Vitagen skyddar kroppens celler med hjälp av många kraftfulla radikaler (antioxidanter). Dessa inkluderar naturliga karotenoider, naturligt E-vitamin, buffrat C-vitamin, bioaktivt selen och växtextrakt från grönt te, blåbär och druvkärnor (OPC).

Antioxidanter blir allt viktigare på grund av den moderna livsstilen och den därmed sammanhängande ökningen av fria radikaler. Fria radikaler främjar inflammatoriska processer i kroppens celler. 

Idag är det ett känt faktum att inflammation är en av de grundläggande orsakerna till utvecklingen av de flesta kroniska sjukdomar. Inflammation främjar dessutom åldrandeprocessen, vilket leder till rynkor, pigmentering, grått hår osv. Den nya Vitagen-formeln kombinerar det bästa från naturen och vetenskapen för att skydda oss mot fria radikaler.

8. Optimalt upptag av vitala ämnen

Alla näringsämnen i Vitagen har en hög biotillgänglighet och kan absorberas optimalt av kroppen. 

Vitagen vegetabiliska kapslar löses dessutom upp snabbt och fullständigt. De värdefulla näringsämnena är alltså omedelbart tillgängliga för dig. Vitamintabletter pressas däremot under stort tryck och är ofta mycket hårda och tar mycket längre tid att lösa upp och frigöra de vitala ämnena.

9. Fri från tillsatser

Vitagen är garanterat fritt från allergiframkallande ämnen som laktos, ägg, mjölk, socker, gluten, pressningshjälpmedel för tabletter, konserveringsmedel samt konstgjorda färg- och smakämnen. Det finns också i form av vegetabiliska kapslar och inte i konventionella gelatinkapslar. Som du kan se har Vitagen uppnått högsta kvalitet på alla områden.

10. Råvaror av högsta kvalitet

Alla vitaminer, mineraler, spårämnen och växtextrakt som ingår i Vitagen tillverkas av kända företag och är av högsta kvalitet. Hela produktionskedjan för Vitagen är föremål för strikta kvalitetskontroller.

En gång dagligen är inte tillräckligt

Vitagen är speciellt framtaget för att användas två gånger om dagen - och det finns goda skäl till det. Den som tror att det räcker med en enda vitamintablett om dagen har fel. Många livsnödvändiga ämnen förbrukas mycket snabbt av kroppen.

Dessutom är absorptionskapaciteten per intag begränsad. Intag två gånger om dagen har två stora fördelar. För det första maximerar den absorptionen och för det andra förser den din kropp med mer värdefulla näringsämnen.

Vitagen - den säkrare multivitaminen

Vitagen är inget läkemedel, utan ett naturligt kosttillskott av hög kvalitet som du kan ta för att få en pålitlig tillförsel av vitala ämnen utan uppehåll under hela året.

Tack vare sin balanserade och säkra sammansättning och sitt breda spektrum kan Vitagen även tas dagligen av barn, ungdomar och gravida kvinnor utan risk.

Viktiga frågor och svar om vitaminer:

Vad är vitaminer?

Det är först på senare tid som forskare har fått spektakulära insikter om vitaminernas olika funktioner i människokroppen. Vad som är säkert är att organismen inte klarar sig utan vitaminer eftersom de är inblandade i alla viktiga kroppsfunktioner. De finns överallt hos människor och påverkar deras utseende, hälsa, känslor, prestationer och kreativitet.

Utan optimalt vitaminintag blir kroppens celler torra som växter utan vatten. Dagens näringsforskare är överens om att vitala ämnen som vitaminer, mineraler och spårämnen är den avgörande faktorn för att hålla sig frisk, ung och vital.

Äter du tillräckligt med vitaminer?

Många sticker fortfarande huvudet i sanden och tror att man med en genomsnittlig kost har en
optimal försörjning av alla livsnödvändiga ämnen. Om så vore fallet, skulle inte de flesta människor vara fulla av hälsa och energi? Varför är så många av oss fortfarande trötta, utmattade och sjuka?

Näringsexperter har räknat ut att du måste äta fem eller fler portioner färsk rå frukt och grönsaker varje dag för att få i dig tillräckligt med livsviktiga ämnen. Detta är dock lättare sagt än gjort.

Den moderna livsstilen har sitt pris

I den hektiska vardagen finns det allt mindre tid för en hälsosam och varierad kost mellan arbete, familj och hushåll. Snabbmat används allt oftare för att stilla hungern. Den stora globala framgången för tillverkare av färdigrätter och snabbmat är ett tydligt bevis på detta.

Frukt och grönsaker som köps i snabbköpet har redan förlorat en del av vitaminerna, eftersom de ofta skördas gröna och måste genomgå långa transporter. Felaktig lagring och beredning har också lett till förlust av värdefulla vitala ämnen.

Hur hälsosamt äter vi egentligen?

Under de senaste femtio åren har vår kost förändrats helt och hållet, eftersom färdigrätter, chips, pizza, snabbmat, vitmjölsprodukter, pasta, socker, bakverk, godis och söta lemonader har erövrat världen.

Många av dessa livsmedel är bland de flesta människors favoritmat och utgör en stor del av
dagens kost. En sådan kost leder till brist på vitaminer och vitala ämnen med obehagliga konsekvenser.

Vem behöver fler vitaminer?

 • personer som ofta äter snabbmat 
 • sportiga människor
 • människor som är stressade.
 • personer som följer en diet
 • personer som regelbundet tar laxerande tabletter.
 • kvinnor som tar p-piller
 • gravida och ammande kvinnor
 • växande barn och ungdomar
 • personer som regelbundet dricker alkohol
 • äldre människor

Behöver vi mer livsnödvändiga ämnen i dag än tidigare?

Det finns flera anledningar till att vårt behov av livsnödvändiga ämnen är högre än våra
förfäders.

 1. En av dem är stress. Vi utsätts för det varje dag - på jobbet eller i den nervpirrande vardagen. Den berövar oss värdefulla vitala ämnen utan att vi märker det. Plötsligt känner vi oss utmattade, labila och deprimerade. 
 2. På grund av den ökande miljöföroreningen behöver vi fler vitala ämnen än tidigare för att avgifta kroppen.
 3. En ohälsosam kost med för mycket socker, vitt mjöl och fett gör också att större mängder livsviktiga ämnen försvinner eftersom den berövar kroppen mer än den tillför.
 4. De som regelbundet idrottar har också ett större behov av vitaminer och mineraler för optimal energiomsättning, ökad styrka och snabbare regenerering.

Är det värdelöst att äta frukt och grönsaker om du tar extra vitaminer?

Inte alls. Även om grönsaker och frukt inte längre är lika rika på livsnödvändiga ämnen som
tidigare är de fortfarande bland de hälsosammaste i jämförelse med andra livsmedel. Redan av den anledningen bör man äta dem flera gånger om dagen, även om man kompletterar sin mat med livsviktiga ämnen.

De naturliga kolhydrater, aminosyror och fetter som finns i frukt och grönsaker samt bioflavonoider, fibrer och andra naturliga växtämnen är viktiga för vår hälsa och vitalitet.

Hur kan du avgöra om du också ska ta vitaminer?

Se över din kost och bestäm om du hör till de grupper av människor som har ett ökat behov. Vitaminbrist uppstår vanligtvis gradvis och de första symptomen ignoreras ofta till en början. Du känner dig bara trött, utmattad, labil och okoncentrerad.

Man vänjer sig trots allt vid detta tillstånd och tror att det är helt normalt. Om denna underförsörjning av livsviktiga ämnen pågår i flera år kan allvarliga hälsoproblem uppstå.

Ska jag ta vitaminer varje dag?

Ja. Eftersom de flesta vitaminer och inga mineraler kan produceras av kroppen själv. De konsumeras dock dagligen och måste därför tillsättas kontinuerligt. Helst intas de med maten. Förutsättningen för detta är en naturlig kost med minst 5 portioner rå frukt och grönsaker per dag.

Detta är nästan omöjligt för de flesta av oss. Det är därför lämpligt att komplettera kosten med vitaminer, mineraler och spårämnen för att kompensera en eventuell brist. Med en bra multivitamin som Vitagen kan du också vara säker på att du får tillräckligt med alla viktiga livsnödvändiga ämnen.

Hur lång tid tar det att känna de positiva effekterna av extra vitaminer?

Allt beror på hur uttalad vitaminbristen är. Om du är en person som inte är uppmärksam på sin kost men som ändå ställer höga krav på sin kropp tar det längre tid innan de positiva effekterna av en optimal tillförsel av livsnödvändiga ämnen märks. Generellt kan man säga att det kan ta minst 4 till 12 veckor innan man märker förändringar.

Är det bättre att ta enskilda vitaminer eller en komplett formel av vitala ämnen?

I grund och botten är det vettigt för alla att regelbundet ta en bra multivitamin för att få en grundförsörjning av livsviktiga ämnen, t.ex. Vitagen. Det är det enklaste och säkraste sättet att få i sig alla viktiga vitala ämnen varje dag. Dessutom kan enskilda vitaminer eller andra vitala ämnen tas utöver Vitagen beroende på individuella behov.

Om du röker bör du definitivt ta en extra dos C-vitamin. Om din kolesterolnivå är hög rekommenderas omega 3- eller krilloljekapslar. Om du lider av järnbrist bör du ta järnbisglycinat med Vitagen för att kompensera bristen så snart som möjligt. Så snart järnnivån har stabiliserats i det ideala intervallet räcker Vitagen i de flesta fall för att bibehålla den.

Det är viktigt att köpa en bra multivitamin, till exempel Vitagen, som gör att alla andra individuella preparat eller speciella vitala substansformler kan utveckla sina effekter bättre och snabbare.

Vitaminer och mineraler kompletterar varandra perfekt.

Hur viktiga vitaminer än är kan de inte göra mycket utan mineraler. Den dagliga tillförseln av mineraler är viktig eftersom vår kropp inte kan producera ens ett enda mineral.

Mineraler och spårämnen finns i löst form överallt i kroppen och utför viktiga metaboliska uppgifter. De reglerar kroppens vattenbalans, är nödvändiga för stimulansledningen mellan nerver och muskler, reglerar kroppens syra-basbalans och utgör byggmaterialet för tänder och ben.

Vitaminer och mineraler fungerar bara tillsammans.

Det är först när vitaminer och mineraler tas tillsammans i en formel som den fulla effekten uppstår. De kompletterar varandra och ser till att alla metaboliska processer löper smidigt.

Brist på ett enda av dessa vitala ämnen kan rubba denna harmoni och försämra vitalitet, prestationsförmåga och välbefinnande. En bra multivitamin bör därför också innehålla kalcium, magnesium och spårämnen i ett balanserat förhållande.

Skydda dig mot fria radikaler

Fria radikaler är aggressiva syremolekyler som försämrar våra försvarsmekanismer och kan skada cellerna permanent. De uppstår bland annat på grund av felaktig kost, avgaser, smog, ozon, cigarettrök och bildas också av kroppen själv genom ökad stress i vardagen och vid idrottsutövning.

Forskarna är eniga om att skydd mot fria radikaler är en av de viktigaste åtgärderna för att
förhindra för tidigt åldrande. För att skydda kroppen optimalt mot fria radikaler behöver den stöd av naturliga antioxidanter. Vitaminer och spårämnen som betakaroten, vitamin C, vitamin E, selen och zink.

Växtextrakt (t.ex. OPC, blåbär eller grönt te-extrakt) är också kraftfulla antioxidanter. De skyddar kroppens celler och blockerar attacken från dessa aggressiva syremolekyler.

Stärka ditt immunförsvar

Ett starkt immunförsvar fungerar som en skyddande sköld. Det är hemligheten bakom alla dem som går igenom livet med full vitalitet och hälsa. Stärk ditt immunförsvar genom att regelbundet ta vitaminer, mineraler och spårämnen.

Om kroppen till exempel inte får i sig tillräckligt med de viktiga ämnena C-vitamin och zink kan den inte försvara sig optimalt mot influensaviruset.

 Produktinformation
Vitagen
 • Artikelnr

  6801-04

 • Varumärke

  Vitality Nutritionals

 • Antal

  120

 • Produktform

  Kapslar

 • Producerat i

  Nederländerna

 • Förpackningsstorlek

  125 Grams

 • Antal per förpackning

  120

 • Dosering per dag

  2

 • Antal dagars förbrukning

  60

 • Pris per kg/l

  2 312 kr / 1KG incl. VAT

För en grundläggande tillförsel av näringsämnen ta 1 kapsel Vitagen två gånger om dagen i samband med en måltid (helst till frukost och middag).

Barn bör ta 1 kapsel Vitagen dagligen (så snart de kan svälja kapslarna).

Under perioder med ökade behov, t.ex. på grund av stress, sportaktiviteter, rökning, kalorifattig eller ohälsosam kost eller förkylning, kan du öka dosen genom att ta 2 kapslar två gånger om dagen.

Observera: Om du tar blodförtunnande läkemedel eller har en blodkoagulationsstörning ska du tala med din läkare innan du tar denna produkt. Detta beror på att K2-vitamin kan minska effekterna av koagulinbaserade antikoagulantia. Regelbunden kontroll av koagulationsfaktorerna kan ge information om huruvida detta är fallet för dig.

 

Denna produkt innehåller inga allergener.

Naturligt kalcium och magnesium från alger och havsvatten, växtcellulosa (kapsel), naturligt E-vitaminkomplex (som d-alfa-, d-gamma-, d-beta- och d-delta-tokoferoler), kalciumaskorbat, magnesiumaskorbat, Naturliga karotenoider från alger, zinkbisglycinat, nikotinamid, järnbisglycinat, extrakt av druvfrö, extrakt av blåbär, extrakt av grönt te, d-alfa-tokoferolsuccinat, naturligt all-trans vitamin K2 (MK-7), borsyra, Kalciumpantotenat, manganbisglycinat, veganskt vitamin D3 (från lavar), selenmonomethionin, kopparbisglycinat, biotin, vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat), lykopen, vitamin B2 (riboflavin-5-fosfat), Vitamin B1 (som tiamin HCI), krom (Crominex 3+), naturligt vitamin K1, folsyra (från Quatrefolic® (6S)-5-MTHF), kaliumjodat, natriummolybdenat, vitamin B12 (metylkobalamin)

Garanterat rent och fritt från tillsatser:

 • Fri från laktos, gluten, jäst och soja
 • Fri från vete och mejeriprodukter
 • Fri från konstgjorda färgämnen och konserveringsmedel
 • Fri från genetiskt modifierade ingredienser
 • Fyllda i vegetabiliska kapslar
 • Lämplig för veganer, vegetarianer och diabetiker

 

2 kapslar (daglig dos) innehåller:

Naturliga karotenoider

(100 % naturlig, härrör från algen Dunaliella Salina)

 • 4800 mcg betakaroten
 • 200 mcg lykopen
 • 222 mcg Alfakaroten
 • 70 mcg kryptoxantin
 • 37 mcg Zeaxantin
 • 83 mcg Lutein

Naturligt E-vitaminkomplex:

 • 24 mg d-alfa-tokoferol
 • 24 mg d-Gamma-tokoferol
 • 9,2 mg d-Delta-tokoferol
 • 0,8 mg d-beta-tokoferol

Naturligt D-vitamin och K-vitamin:

 • 1000 IE (25 µg) Vitamin D3 (vegan)
 • 50 mcg K2-vitamin (all-trans MK-7)
 • 50 mcg vitamin K1 (naturlig form)

Bioaktiv vitamin C-komplex:

 • 80 mg som kalciumaskorbat
 • 80 mg som magnesiumaskorbat

Bioaktivt B-vitaminkomplex:

 • 2,2 mg vitamin B1
 • 2,8 mg vitamin B2 (bioaktiv form)
 • 2,8 mg vitamin B6 (bioaktiv form)
 • 5 mcg vitamin B12 (som metylkobalamin)
 • 100 mcg biotin
 • 200 mcg folsyra (som Quatrefolic®)
 • 32 mg Niacin
 • 12 mg pantotensyra

Naturliga mineraler:

 • 250 mg kalcium
 • 250 mg magnesium

Bioaktiva spårämnen:

 • 10 mg zink
 • 7 mg järn
 • 55 mcg selen
 • 1 mg koppar
 • 2 mg mangan
 • 80 mcg krom (som Crominex 3+)
 • 150 mcg jod
 • 50 mcg molybden

Naturliga antioxidanter:

 • 25 mg extrakt av druvkärnor (40 % OPC)
 • 25 mg extrakt av blåbär
 • 25 mg extrakt av grönt te

 

 • Förvaras tätt stängt på en sval, torr plats.
 • Skydda från solljus och fukt
 • Förvaras inte i kylskåp.
 • Lämna torkmedlet i behållaren.
 • Förvaras utom räckhåll för barn

 

Kosttillskott kan inte ersätta en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Informationen är inte avsedd att ersätta råd från din läkare eller annan hälsovårdspersonal. Det är inte ett uttalande om helande eller en rekommendation om självmedicinering.

 • Äggfritt,
 • Fiskfritt,
 • Fri från konserveringsmedel,
 • Fritt från jäst,
 • Gelatinfritt,
 • Glutenfritt,
 • Hypoallergen,
 • Icke-GMO,
 • Inga färgämnen,
 • Inga smakämnen,
 • Ingen mikrokristallcellulosa,
 • Ingen sockeralkohol,
 • Inget artificiellt sötningsmedel,
 • Inget magnesiumstearat,
 • Jordnötsfri,
 • Laktosfritt,
 • Mejerifritt,
 • Nötfri,
 • Skaldjursfritt,
 • Sockerfri,
 • Sojafritt,
 • Tillverkad i Europa,
 • Utan tillsatser,
 • Vegetarisk,
 • Vetefritt

Garanterad kvalitet för din hälsa

När det kommer till din hälsa är kvalitet viktigast. Därför genomgår våra Vitality Nutritionals-produkter toppmodern oberoende laboratorieanalys för att verifiera etikettpåståenden och för att säkerställa att du får kosttillskott av högsta kvalitet.

Dessa faktorer garanterar vår kvalitet:

 • alla ingredienser är testade för sin renhet och aktiva ämnen
 • ett oberoende laboratorium kontrollerar också kvaliteten på slutprodukterna

 


Kundrecensioner om Vitagen
Senaste 5 recensionerna:
Produkten är väldigt bra

Jag har en bra känsla på kvällen när jag tar mina 2 Vitagen-kapslar. Jag vet att min kropp får alla vitaminer, mineraler...(oberoende min normala kost).

Skriven av Susan
Bäst!!

Alla vitaminer och mineraler i högre doser som tillåter högre biotillgänglighet och maximal absorption av kroppen, för att behandla eller förebygga brist på vitala ämnen. Veganism, utan någon form av socker eller gluten. Fri från skadliga ämnen, för hela familjen och goda vänner. Mycket nöjd.

Skriven av Dean
Väl tolererad och effektiv

Jag tål Vitagen väldigt bra. Efter initialt lindriga symtom som jag klassar som avgiftning (huvudvärk, stimulerad tarmaktivitet) är allt toppen efter ca 10 dagar. Jag känner mig piggare och jag har fått höra att jag ser piggare ut också. Leverans perfekt som alltid. Tack.

Skriven av Anthony
Faktiskt bra

Min man och jag har tagit kapslarna i två månader nu och jag har precis beställt några fler och vi är väldigt nöjda med dem. Till och med min nageldesigner märkte skillnaden när mina naglar växte. Jag vacklade länge mellan Hillier och Vitagen och bestämde mig för att använda Vitagen till slut: färre kapslar om dagen med nästan samma mängd. Behovet är givetvis inte helt täckt, men åtminstone som grundpreparat är Vitagen optimal. Alla som har arbetat med det vet vad som kan förbättras individuellt. Enda minuset är plastförpackningen!!! Kära Vitaminexpress-team, tänk gärna på detta ;-) Endast en poängavdrag.

Skriven av Charlotte
Bra komposition

Produkten innehåller bland annat de aktiva formerna av B-vitamin och folsyra, eftersom kroppen har mindre förmåga att omvandla konventionella B-vitamin när vi åldras.

Skriven av Jörg
4,8/ 5
Totalt antal recensioner:9


Andra kunder gillar också:
Nyligen sett av dig