Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

Sommarrean fortsätter! Få upp till -25%! Se alla erbjudanden här

Ubikinol kapslar - den aktiva, högdoserade formen av koenzym Q10
 • 800% högre biotillgänglighet än Coenzym Q10
 • 100% naturlig, den aktiva formen av CoQ10
 • Hög dos med 100 mg Ubiquinol Q10 per kapsel
 • Ren farmaceutisk kvalitet
 • Rekommenderas av ledande kardiologer
 • Lämplig för vegetarianer
Köp mer, spara mer!
579 kr
550 kr
-5%
521 kr
-10%
492 kr
-15%
Eller välj ett abonnemang:
492 kr
Alltid 15%
var 4:e månad
1 x 60 kapslar
579 kr

I lager

 • Gratis frakt över 300 kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • 100 dagars öppet köp
Spara 5% extra om du beställer för 750 kr eller mer
Köps ofta tillsammans

Senaste 5 recensionerna:
En fantastisk energiboost

Blev pigg direkt

Skriven av Barbro
5 stjärnor

Jag gillar verkligen produkten, jag mår mycket bättre. Det fungerar också riktigt bra för min hud. Vid 55 år har jag slät, rynkfri hud.

Skriven av Emma
Mycket bra

Vi är mycket nöjda med produkten. Vi har mer energi, ett bättre immunförsvar och det är bra för blodtryck och hjärtproblem.

Skriven av Corin
Förbättrar även humöret

Jag ville ursprungligen ta CoQ10 för mina strama och stela muskler. Men jag märkte snabbt den humörhöjande och stimulerande effekten, speciellt i kombination med C-vitamin! Jag brukar inte skriva recensioner, men CoQ10 har fungerat så bra att jag är helt exalterad.

Skriven av Claudia
Förbättrar också humöret

Från början ville jag ta CoQ10 för min stela fascia, men jag lade snabbt märke till att det även har en humörhöjande och uppiggande effekt, särskilt ihop med vitamin C! Jag brukar inte skriva recensioner men CoQ10 har funkat så bra att jag är känner mig överlycklig.

Skriven av Claudia
5/ 5
Totalt antal recensioner:11

Ubikinol kapslar - den aktiva, högdoserade formen av koenzym Q10

Ubikinol är den aktiva formen av koenzym Q10, som är 800 % mer biotillgänglig än vanlig CoQ10. Vetenskapliga studier visar att blodnivåerna stiger omedelbart med Ubikinol och
förblir höga under en längre tid.

Vad är koenzym Q10?

Kroppen producerar naturligt koenzym Q10 i varje cell i kroppen. Coenzyme Q10 är nyckeln till energiproduktion och ger 95 % av vår totala kroppsenergi. Brist på koenzym Q10 kan därför ha en stor negativ inverkan på hälsan. Samtidigt är koenzym Q10 den mest kraftfulla fettlösliga antioxidanten och skyddar cellerna mot skador från fria radikaler.

Faktum är att kroppen inte kan existera utan CoQ10. När CoQ10-nivån sjunker försämras hälsan. Forskare har grundligt undersökt CoQ10:s roll i människokroppens biokemi.

Ubikinol - det aktiva koenzym Q10

Under lång tid fanns endast koenzym Q10 tillgängligt som kosttillskott. Efter 10 års forskning har forskarna lyckats producera stabil ubikinol av hög kvalitet. Med Ubikinol kan äldre människor nu nå en optimal nivå av Ubikinol i blodet på kort tid och fullt ut dra nytta av hälsofördelarna med CoQ10.

Ubikinol - det optimala koenzym Q10 för personer över 40 år

Tyvärr har Q10 naturligt en extremt låg biotillgänglighet (intag). Från 40 års ålder minskar dessutom kroppens förmåga att bilda koenzym Q10 och omvandla det till den aktiva formen ubikinol Q10.

Ubikinol håller längre än CoQ10

Studier visar att ubikinol absorberas mycket bättre av kroppen än koenzym Q10, ubikinol håller blodnivåerna höga mycket längre och är därför mer effektivt. En studie visar att ubikinolnivån i blodet ökade med mer än 90 % efter bara en dos och denna höga nivå bibehölls under hela studieperioden på åtta timmar. Denna långtidseffekt av ubikinol kan också förklara de starka anti-aging- och energiökande effekter av ubikinol som observerats av forskare.

Vilka är fördelarna med Ubikinol CoQ10?

 • Ubikinol är den aktiva formen av koenzym Q10.
 • Är 800% mer biotillgänglig och påverkar mer än Coenzym Q10
 • Behöver inte omvandlas i kroppen för att kunna verka.
 • Orsakar en högre blodnivå och håller den uppe under en längre tid
 • Fyller snabbt upp lagren i kroppen
 • Innehåller endast den transisomera formen av CoQ10
 • Lämpar sig bättre som koenzym Q10 Q för personer över 40 år.
 • Rekommenderas av ledande kardiologer
 • Farmaceutiskt ren kvalitet

Hur snabbt fungerar Ubikinol?

Ubikinol är inte en snabb lösning för dem som vill ha en snabb energikick. I motsats till koffein eller socker, som snabbt höjer energinivån, men som sedan kan leda till en "krasch", leder ubikinol till en hållbar naturlig ökning av energinivån.

Det tar i allmänhet 2-3 veckor att uppnå optimala nivåer av CoQ10 i plasma och vävnad med
Ubikinol. De flesta känner dock de första positiva effekterna på grund av den ständigt stigande CoQ10-nivån runt den femte dagen av användningen.

Det som händer i kroppen biokemiskt är som en svamp som absorberar vatten: ju torrare svampen är, desto mer fukt absorberar den.

Är ubikinol rätt Coenzym Q10 för dig?

Friska människor upp till 20-30 års ålder kan lätt producera koenzym Q10 själva och omvandla det till Ubikinolformen. Därför är konventionellt Q10 (ubikinon) lämpligt som kosttillskott för dem. Personer över 40 år bör dock helst ta Ubikinol Q10.

Eftersom kroppen från och med denna ålder producerar mindre och mindre ubikinol från koenzym Q10. En tillräcklig tillförsel av ubikinol är viktigt för att hålla Q10-nivån tillräckligt hög för att du ska kunna hålla dig frisk och energisk. Eftersom ubikinol är den aktiva formen av Q10 och inte längre behöver omvandlas kan den användas direkt av kroppen.

Har ubikinol biverkningar?

Q10 är en naturlig livsmedelsingrediens och har använts av miljontals människor i många år. Inga biverkningar har observerats i studier på tusentals människor, oavsett hur hög dosen av Q10 var. Och detta inbegriper långtidsstudier under många år.

Interagerar ubikinol med receptbelagda läkemedel?

Ubikinol har en liknande struktur som vitamin K2 och kan minska effekterna av vitamin K-beroende antikoagulantia. Erfarenheten har visat att ubikinol inte påverkar alla på samma sätt.

I en aktuell placebokontrollerad dubbelblind studie testades koenzym Q10 och ginkgo biloba i kombination med en blodförtunnande medicin. Ingen försämring av blodkoagulationen (mätt som INR-värde) hittades. [1]

Om du vill ta ubikinol parallellt med blodförtunnande medel bör du kontrollera ditt INR-värde (en parameter för att bestämma blodkoagulationen) noggrant tills du kan avgöra om och i vilken utsträckning detta blodvärde påverkas av intaget av Ubikinol. Eller prata med din läkare så att han eller hon kan skriva ut ett annat antikoagulantium till dig. Dessa kallas direkta orala antikoagulantia (DOAK).

Studier och referenser

11. Engelsen J, Nielsen JD, Hansen KF. Effekten av koenzym Q10 och Ginkgo biloba på doseringen av blodförtunnande läkemedel hos patienter med långtidsbehandling. En randomiserad, dubbelblind, placebokontrollerad cross-over-studie. Ugeskr Laeger. 2003 Apr 28; 165 (18): 1868-71.


Produktinformation
Ubiquinol CoQ10 100 mg
 • Artikelnr

  6989-11

 • Varumärke

  Vitality Nutritionals

 • Antal

  60

 • Produktform

  Kapslar

 • Producerat i

  Tyskland

 • Förpackningsstorlek

  36.7 Grams

 • Antal per förpackning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antal dagars förbrukning

  60

 • Pris per kg/l

  15 777 kr / 1KG incl. VAT

Forskare föreslår att du tar 200 till 300 mg Ubiquinol CoQ10 varje dag under de första två veckorna för att optimalt ladda upp CoQ10-nivåerna. För att uppnå detta, ta 1 kapsel dagligen i samband med en måltid.

För att bibehålla CoQ10-nivån efteråt ska du ta en kapsel dagligen i samband med en måltid eller enligt rekommendation från din läkare.

På rekommendation av din läkare kan 200-300 mg (1 kapsel 2-3 gånger om dagen) tas under en längre period för att stödja hjärtfunktionen.

Om du vill dra full nytta av ubiqinols anti-aging-effekt bör du ta 200 mg (1 kapsel två gånger om dagen).

Viktig anmärkning: Ubiquinol har en liknande struktur som K2-vitamin och kan minska effekterna av K-vitaminberoende orala blodförtunnande medel.

 • Soja

Rapsolja, vegetabiliskt kapselskal (modifierad majsstärkelse, glycerol, karragenan, färgämne karamell, natriumfosfat), Kaneka Ubiquinol ™ *, diglycerylmonooleat, bivax, sojalecitin.

* Q+, Kaneka Ubiquinol™ och kvalitetsstämpeln™ är registrerade eller pågående varumärken som tillhör Kaneka Corp.

 • 100 mg Ubiquinol Q10

 

 • Förvaras väl förslutet på en sval, torr plats.
 • Skydda från solljus och fukt
 • Förvaras inte i kylskåp.
 • Lämna torkmedlet i behållaren.
 • Förvaras utom räckhåll för barn

 

Kosttillskott ska inte ersätta en balanserad och varierad kost och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Informationen är inte avsedd att ersätta råd från din läkare eller annan hälsovårdspersonal. Det är inte ett uttalande om helande eller en rekommendation om självmedicinering.


  Garanterad kvalitet för din hälsa

  När det kommer till din hälsa är kvalitet viktigast. Därför genomgår våra Vitality Nutritionals-produkter toppmodern oberoende laboratorieanalys för att verifiera etikettpåståenden och för att säkerställa att du får kosttillskott av högsta kvalitet.

  Dessa faktorer garanterar vår kvalitet:

  • alla ingredienser är testade för sin renhet och aktiva ämnen
  • ett oberoende laboratorium kontrollerar också kvaliteten på slutprodukterna

   


  Kundrecensioner om Ubiquinol CoQ10 100 mg
  Senaste 5 recensionerna:
  En fantastisk energiboost

  Blev pigg direkt

  Skriven av Barbro
  5 stjärnor

  Jag gillar verkligen produkten, jag mår mycket bättre. Det fungerar också riktigt bra för min hud. Vid 55 år har jag slät, rynkfri hud.

  Skriven av Emma
  Mycket bra

  Vi är mycket nöjda med produkten. Vi har mer energi, ett bättre immunförsvar och det är bra för blodtryck och hjärtproblem.

  Skriven av Corin
  Förbättrar även humöret

  Jag ville ursprungligen ta CoQ10 för mina strama och stela muskler. Men jag märkte snabbt den humörhöjande och stimulerande effekten, speciellt i kombination med C-vitamin! Jag brukar inte skriva recensioner, men CoQ10 har fungerat så bra att jag är helt exalterad.

  Skriven av Claudia
  Förbättrar också humöret

  Från början ville jag ta CoQ10 för min stela fascia, men jag lade snabbt märke till att det även har en humörhöjande och uppiggande effekt, särskilt ihop med vitamin C! Jag brukar inte skriva recensioner men CoQ10 har funkat så bra att jag är känner mig överlycklig.

  Skriven av Claudia
  5/ 5
  Totalt antal recensioner:11


  Andra kunder gillar också: