Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans
Fri frakt över 300 kr
100 dagars öppet köp
Snabb leverans

SOMMARREA! Få upp till 25% rabatt! Se alla erbjudanden här

MultiBlue Extra - Naturens egen kraft i en tablett
Köp mer, spara mer!
398 kr
378 kr
-5%
358 kr
-10%
338 kr
-15%
1 x 60 tabletter
398 kr

I lager

 • Gratis frakt över 300 kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • 100 dagars öppet köp
Spara 5% extra om du beställer för 750 kr eller mer
Köps ofta tillsammans

Det finns inga recensioner ännu
Det finns inga recensioner ännu

MultiBlue Extra - Naturens egen kraft i en tablett

MultiBlue Extra innehåller en unik samling av de finaste bär som naturen har att erbjuda och några av naturens mest kraftfulla antioxidanter. Detta kosttillskott ger dig 100 % färska bär – direkt från den nordiska naturen, in i varje tablett och direkt hem till dig.

Blåbär – skogens energifabrik

Blåbär är ett av de vanligaste bären i svenska skogar och har använts inom folkmedicinen i många århundraden som en viktig näringskälla för både människor och djur. De väldokumenterade effekterna av blåbär är välkända. Som ett näringsrikt livsmedel innehåller blåbär en rik mängd antioxidanter, fruktsyror, fibrer, C-vitamin, E-vitamin, betakaroten, kalium, järn och det blå färgämnet Myrtilin.

Redan på vikingatiden var blåbär högt värderade som en näringsrik källa till vitaminer och antioxidanter. I århundraden har det varit en viktig del av den svenska kosten, använt i allt från traditionella desserter till modern hälsokost. Den unika kombinationen av ett kallt och fuktigt klimat med näringsrik jord har skapat idealiska förutsättningar för blåbärsproduktion i Norden. Detta har gjort nordiska blåbär kända för sin exceptionella smak och kvalitet och de är nu eftertraktade både nationellt och internationellt. På grund av sin historiska och kulturella betydelse är blåbär inte bara en ingrediens, utan en del av hjärtat och själen i Norden.

Aronia – "bärens drottning"

Aronia, även känd som svartrönn, främst på grund av färgämnena antocyaniner och karotenoider. Ursprungligen odlat av ursprungsbefolkningen i Nordamerika, introducerades detta tåliga bär så småningom till Europa. Den hittade sin väg till Sverige i mitten av 1900-talet. Aroniabusken har uppskattats både för sitt dekorativa utseende och hälsobringande egenskaper.

Traditionellt har bäret använts inom folkmedicinen på grund av dess höga innehåll av antioxidanter och vitaminer.

Idag är aronia en populär ingrediens i juice, sylt och kosttillskott, och dess rykte som superfood fortsätter att växa både i Norge och internationellt.

Fläder – "de fattigas apotek"

Antocyaninerna från svart fläder kan hjälpa till att stärka kroppens immunförsvar och normala funktion. Genom historien har detta bär kallats "de fattigas apotek" och har en lång tradition i Norden.

Fördes till landet under klostertiden, då munkar odlade det för dess hälsobringande egenskaper. Även i Kina, med sina årtusenden gamla traditioner att använda örter, har fläder använts i folkmedicinen.

Antocyaniner - en unik historia

Antocyaniner, naturens livfulla pigment som ansvarar för de lysande röda, lila och blå färgerna som finns i växter, har en lång historia.

Traditionell kinesisk medicin, som som dateras över 3 000 år tillbaka, omfamnade källor rika på antocyaniner som blåbär och mullbär. Grekerna och romarna använde också antocyaniner som naturliga färgämnen och fyllde textilier, livsmedel och kosmetika med levande nyanser.

Denna dubbla användning illustrerar antocyanernas stora roll i antika kulturer. Renässansen såg ett återuppvaknande av intresset för naturvetenskap, där starka personligheter som Leonardo da Vinci och Paracelsus uppskattade växter rika på antocyaniner.

1700- och 1800-talen markerade en avgörande era inom antocyaninforskningen. Framsteg inom kemin möjliggjorde isolering och identifiering av dessa pigment, och drev vidare ytterligare utforskning.

Under 1900-talet upplevde studier av antocyaniner en betydande tillväxt och utvecklades till ett robust vetenskapligt område. Forskare grävde i deras komplexa strukturer och utforskade växternas olika funktioner, från skydd mot UV-strålning till attraktion av pollinatörer. Dessutom väckte ämnets antioxidantegenskaper intresse för dess potentiella hälsofördelar.

Tillverkad med råkraft från nordiska skogar

De nordiska skogarna gömmer en skattkista av näringsrika bär som har varit en väsentlig del av vårt kulturarv i århundraden. Dessa små kraftpaket är inte bara goda, utan också rika på viktiga näringsämnen som bidrar till hälsa och välbefinnande. Bären är en naturlig källa till antioxidanter som hjälper kroppen att bekämpa skadliga fria radikaler. De är också en naturlig energikälla, perfekt för en aktiv livsstil.

Välj klokt och njut av de bästa bären från den nordiska skogen för att ge din kropp den näring den förtjänar. Gör naturens egna gåvor till en viktig del av din dagliga kost.

MultiBlue Extra med en unik blandning skapad för dig

MultiBlue Extra innehåller en unik samling av de bästa bären som naturen kan erbjuda dig! Här får du ett kosttillskott baserat på 100 % bär – direkt från den nordiska naturen, in i tabletten och direkt hem till dig!


Produktinformation
MultiBlue Extra
 • Artikelnr

  9053

 • Varumärke

  NaturaMed Pharma

 • Antal

  60

 • Produktform

  Tabletter

 • Producerat i

  Norge

 • Förpackningsstorlek

  27 Grams

 • Antal per förpackning

  60

 • Dosering per dag

  1

 • Antal dagars förbrukning

  60

 • Pris per kg/l

  14 741 kr / 1KG incl. VAT

1 tablett om dagen. Tas med vatten eller en måltid.

Denna produkt innehåller inga allergener.

Sötningsmedel (fruktos) (20,0%), blåbärsextrakt (Vaccinium myrtillus) (16,23%), aroniaextrakt (Aronia melanocarpa) (5,56%), fläderextrakt (Sambucus nigra) (5,56%), tabletthjälpämnen (maltodextrin (35,65%), mikrokristallin cellulosa (15,0%)), ytbeläggningsmedel (kiseldioxid (1,0%), magnesiumstearat (1,0%).

 • Blåbärsextrakt 60 mg vilket ger:
  - 15 mg antocyaniner (Vaccinium myrtillus)
 • Aroniabärextrakt 25 mg vilket ger:
  - 2,5 mg antocyaniner (Aronia melanocarpa)
 • Fläderextrakt 25 mg vilket ger:
  - 2,5 mg antocyaniner (Sambucus nigra)

 

Förvaras på en mörk och torr plats otillgänglig för barn vid temperaturer under 25 °C. Undvik direkt solljus och fukt.

Kosttillskott är inte en ersättning för en balanserad, varierad kost och en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dagliga dosen bör inte överskridas. Förvara utom räckhåll för barn. Informationen som tillhandahålls är inte avsedd att ersätta råd från din läkare eller annan vårdpersonal. Det är inte ett uttalande om läkning eller en rekommendation för självmedicinering.  Kundrecensioner om MultiBlue Extra
  Det finns inga recensioner ännu
  Det finns inga recensioner ännu


  Andra kunder gillar också: