Våra noggrant utvalda ingredienser
20 bakterieristammar
- Utvalda stammar av mjölksyrabakterier koloniserar naturligt den mänskliga tarmen för att främja ett optimalt tarmmikrobiom
- 25 miljarder CFU per daglig dos fram till slutet av hållbarhetstiden
- Hög överlevnadsgrad tack vare enteriskt belagda kapslar
- Stark vidhäftning till tarmslemhinnan
Lactobacillus plantarum 14D
- Användt i decennier i mjölksyrafermenterad mat
- Hög tolerans mot syra, galla, pepsin och pankreatin
- Stark bindning till tarmslemhinnan
Bifidobacteriumanimalis ssp. lactis BLC 1
- Bra motståndskraft mot syra och galla
- Många år av säker användning i mat och kosttillskott
Lactobacillus delbrueckii ssp. lactis LL 82
- Traditionellt använt vid fermentering av livsmedel
- Nära interaktioner med slemmet som täcker tarmslemhinnan
- Stark bindning till tarmslemhinnan
Lactobacillus acidophilus LA1
- Säker för konsumtion i flera decennier
- Hög tolerans för galla, syra, pepsin och bukspottkörteln
- Stark bindning till tarmslemhinnan
Bifidobacterium longum ssp. longum SP 54
- Naturlig invånare i människans tarmkanal
- Anses som den första kolonisatören i tarmarna hos spädbarn
Lactobacillus rhamnosus SP 1
- Grundlig forskning genom in vitro-, djur- och människostudier
- Naturlig invånare i den mänskliga matsmältningskanalen och vaginalkanalen
- Motståndskraftig mot syror och galla
Lactobacillus delbrueckii ssp. bulgaricus LB2
- Används vanligtvis som startkultur i mejerier.
- Naturlig invånare i den mänskliga matsmältningskanalen.
- Säker för mänsklig konsumtion i årtionden.
Bifidobacterium bifidum SP 9
- Naturlig invånare i människans tarmkanal
Lactobacillus salivarius SP 2
- Säker användning för konsumtion under flera decennier
- Motståndskraftig mot syra och galla
- Stark vidhäftning till tarmslemhinnan
Streptococcus thermophilus Z57
- Motståndskraft mot syror och galla
- Stark vidhäftning till tarmslemhinnan
- Används ofta som startkultur för yoghurt
Lactobacillus casei BGP 93
- Används ofta vid fermentering av livsmedel
- Motståndskraftig mot syror och galla
- Stark bindning till tarmslemhinnan
Bifidobacterium breve Bbr8
Symbiotisk kolonisering av den mänskliga tarmen
Mångsidig användning i kosttillskott
Lactobacillus crispatus SP 28
Naturlig kolonisering av människans tarmkanal
Tillhör de H2O2-producerande bakteriestammarna
Lactobacillus fermentum CS57
Mångsidig användning vid produktion av livsmedel
God tolerans mot sura miljöer
Lactobacillus helveticus SP 27
Långvarig användning i livsmedelsproduktion som startkultur
Bryter företrädesvis ned laktos och galaktos
Lactobacillus paracasei IMC 502
Naturlig kolonisering av människans tarmkanal
Frekvent förekommande i fermenterade livsmedel
Lactobacillus plantarum P8
Producerar bakteriociner och används för konservering av livsmedel
Förekommer ofta i fermenterade livsmedel
Lactobacillus plantarum IMC 510
Väl undersökt i studier på människor
Lactobacillus rhamnosus CRL 1505
Ursprungligen isolerad från getmjölk
Väl undersökt i olika studier
Lactococcus lactis spp. lactis SP 38
En av de viktigaste mikroorganismerna vid framställning av mejeriprodukter
Långvarig användning inom livsmedelsproduktion
Extrakt av pepparmynta
- stödjer en sund matsmältning
- naturligt hjälpmedel för matsmältningen
Extrakt av cikoria
Inulin
- 30 mg per daglig dos
- en fiber som matar nyttiga bakterier i tarmen